Wednesday, May 18, 2011

blog--- facebook ----

Kenapa I jarang nak update blog ??? Entahlah , I pun tak tau kenapa , nak kata tak de cerita (sedap) , ada (perasan) ...nak kata tak happening , happy sentiasa .. cumanya ... penyakit MALAS .. tu je nak kabo yang I ni malas nak update blog ........ lebih suka mengomel di facebook ........

8 comments:

مسافر_اسلام said...

Assalammualaikom wtb tuan. Khifahaluka. setiap insan ada keistimewaan tersendiri. Setiap yang ujud di alam maya ini ada kehebatnya sendiri.

Cari la dimana ia muncul

JazakaAllah

musafirislam@group.facebook.com

FaAtip said...

Alaaaaa...hapdet je! Story mory aFA aFA yang FAtuttt.....hehehehee

zino said...

kalau blog berhari2 nak tengok respond kawan kawan...kalau FB belum sempat habis tulis kawan dah respond hehe

MULAN said...

sotfom sotfom je... tepek gambor mana patut.. tapi blog ada sikit privacy dari fb.. ehehhee...

FaAtip said...

haishh..berat sungguh wanmommy nih! langsung tak dijerunya blog ni...habis penuh sawang nih! Wan Mommmyyyyyyy!!!!!!

KAMATO said...

FB ni bila org komen hand set terus bagi massage, blog ni kena bukak pc dulu baru respon, tu yg ramai aktif dlm FB

Riz Ardy said...

camana nak follow ni?

silversarina said...

Musafirislam, TQ for dropping by .



Fa, tak de story :(




zino , nak jengok blogs endiri pun dah tak de mood , tak macam dulu .



mulan, ye ke ada privacy lebih di blog , tapi blog ramai yang bacatak macam fb just for my friends , tu ynag buat I lebih suka berceloteh di fb .





Fa, wanmommy dah tua, tak larat nak sapu sawang ...huhu .





kamato, betul kot, rasa lebih lively di fb .. pssttt ..fb account you nama apa ye :)






riz, tak payah follow sebab tak de story ..heheh .