Tuesday, September 28, 2010

Enjoy my life !!


This year I wasn't in a raya mood !

Something was really bothering my mind !

Up till now , that 'something ' is still squeezing my mind !

Sometimes I just wonder why on earth people always like to judge other people as they like !

Even if I never harm anybody , but there are people who don't have any other thing to do except to envy my wonderful life !

So, from now onwards I would rather say only a few words and show only a very few 'inside' of my life !

What to do ???

I'm always enjoying my life to the fullest , Alhamdulillah !

10 comments:

aNIe said...

Rina...biarlah apa orang nak kata... yang penting kita kenal siapa diri kita... dan kita tau apa yang kita buat... dan keluarga kita sentiasa bersama kita...

Zareda Norman said...

kak rina

biarlah orang nak kata apa.. asalkankita spent the preciouse time of our life tu tak menyusahkan orang dan tak melanggar syariat.. kita buat apa kita nak buat... org mengata tu sebab dia dengki

zino said...

rina..
kita tak boleh nak kawal apa orang lain nak kata.. tapi kita boleh kawal apa yg kita nak kata..

sabar je lah..

Rozali said...

Assalamualaikum Sarina

tajam pedang tajam lidah lagi

jadikan ikhtibar pd kita
Insyaallah

Wassalam

fa*atip said...

Yesss!!Enjoy yourself!! usah banyak pikiyo yong!

rezeki said...

salam kak

sabar lah kak

semoga Allah membalas segala kesabaran akak nanti

ttg suara2 sumbang tu , pedulikan
janji apa yg kita buat tak menyalahi hukum Allah dan tak menyusahkan org lain

insyallah

en_me said...

enjoyy kanns..

ROFI said...

Salam Kak Rina,

There’s something wrong with this entry cause you have always been a cheerful and easy writer. Please ignore ‘the not important at all’ people cause they don’t give a cent in your life! Keep smiling and writing.

ROFI said...

Salam Kak Rina,
There’s something wrong with this entry cause you have always been a cheerful and easy writer. Please ignore ‘the not important at all’ people cause they don’t give a cent in your life! Keep smiling and writing.

silversarina said...

kak anie ,

sekarang ni memang I buat taktau aje ... huhu.




zar ,


penyakit dengki takkan habis selagi kita bernama manusia , kan .






zino,

thanks for the lovely words zino .






rozali,

wassalam .Iktibar utnuk kita InsyaAllah . Thanks dear .




fa,

teman udah maleh nak mikio .. just let it be baby !!




rezeki,

kena buat taktau aje kan , baru tak pening kepala ..huh .






en-me ,

enjoyyyyy !!





rofi ,

I'll be fine , thanks dear .