Wednesday, June 29, 2011

PECAL !! Yummy !!

2 hari lalu Puan ini beri I sepaket kuah pecal segera yang hanya perlu dibancuh dengan air panas . I memang peminat pecal ,apalagi semalam beli sayuran dan bahan2 lain ,terus makan tengahari dan makan malam juga dengan Pecal ..


Pecal yang dibuat semalam ..


Tersangatlah sedapnya ..Burp , Alhamdulillah .... see you around ..

15 comments:

aNIe said...

Rina...mudah dan sedap kan? Berkhasiat plak tu...

rezeki said...

sedap kak buat berbuka ptg ni , tapi mana nak cari hehehe

Zaitun said...

Kak Zai pun selalu gunakan kuah pecal ready made, mudah dan cepat.

FaAtip said...

puan `ini'. heheheheheehe

Mak Teh said...

Salam Sarina!

Happy to see you are back blogging. At least nampaklah muka kawan lama yang sama-sama berblogging dahulu. Your old gang kat Jordan dah nak balek. Silalah datang ke rumah when you are around here.

Mak Teh said...

Salam Sarina!

Happy to see you are back blogging. At least nampaklah muka kawan lama yang sama-sama berblogging dahulu. Your old gang kat Jordan pun dah nak balik. Silalah datang kerumah when you are around here.

ZABS said...

Sala SS,

Nasib baik jumpa ni...selamat menulis di blog lagi/semula. TQ.

MULAN said...

ayopa.. sudah melelehs ni... belom buat lagi... feveret ni...

silversarina said...

Kak Anie,

memang mudah dan memang sedapp .

silversarina said...

rezeki,

alahai ,siannya .. mana nak cari , I pun dapat sepaket aje .

silversarina said...

Kak zaitun,

kena spare banyak2 sebab senang , bila teringin , boleh bancuh .

silversarina said...

fa,

ha ah , puan Fa inilah .yq very much .

silversarina said...

Mak teh ,

rinduu .. nanti I ke blog Makteh ye ..nanti kalau Alia balik, ucap Tahniah kepada Dr Alia ,syukur .

silversarina said...

zabs,

harap2nyab rajinlah I mengupdate blog :)

silversarina said...

Mulan,

Teman dah nak habis makan dah :)