Sunday, April 10, 2011

Hellooooooooo .......

Bersua kembali di alam blog setelah tersimpan di dalam muzium Silversarina buat seketika waktu ..terlalu banyak perkara yang bersarang di fikiran yang membuatkan blog ditinggal bersawang ...

Pendek cerita , macam2 berlaku sepanjang 3 bulan blog bersawang di muzium ,cuma yang dapat dikatakan hanyalah kehidupan Silversarina semakin ceria di samping ahli keluarga serta sahabat2 tercinta ... Darling telah kembali bekerja di tanahair , so no more ulang-alik ke airport saying goodbye and welcome home ... we are staying under one roof again , syukur .. 5 years of being apart .. manakan sama suasana dahulu dengan masakini ...





Tahun ni belum fly ke mana-mana lagi ..kekangan masa serta pelbagai aktiviti sekolah (Izzat is in Form 5 , so, SPM tahun ini .. kena berkorban apa saja ) ... Mimi di tahun 3 kini , she's getting taller now ..

Anak2 yang menuntut di luar negara juga akan menamatkan pengajian menjelang musim panas tahun ini InsyaAllah .

Kehidupan Silversarina lebih teratur dan bertambah sihat tahun ini , jika dulu hanya berjogging/brisk walking 1.5km sehari (3x seminggu) , kini telah diupgradedkan kepada 2.5km sehari serta beberapa work-out di gymnasium serta aerobik 2x semingggu ..so ..I guess my stamina dah bertambah sedikit dari tahun lalu , syukur .

Itu saja buat kali ini,semoga bertemu lagi .

10 comments:

MULAN said...

wallaaa... dah naik 2.5km..?? malu ni.. so malas la..

silversarina said...

Mulan,

Jenuh jugak nak dapat 2.5km , brisk walking aje lebihnya :)

zino said...

selamat kembali ber blog.. dah jangan malas2 lagi meng update hehe

Pp said...

walalala....welcome back silversarina...kami tertunggu2...

manzlie said...

salam dari Makkah..


selamat kembali ke alam maya...



waslam

silversarina said...

Zino, doalah biar berpanjangan updatenya kali ni :D

silversarina said...

Pp,

InsyaAllah I cuba akan menulis lagi , I'm not like you yang rajin menulis dari dulu hingga kini, tahniah !!

silversarina said...

CL,

akak cuba mengaktifkan diri di alam blog kembali ..rindu nak baca blog CL .

Zabs said...

Salam SS,

Blog saya pun dah mula meriah kembali, tetapi cerita2 lama je untuk kenangan mengusik jiwa...hahaa. Walaupun nampak mramai visiotrs tetapi kurang yang meninggalkan pesan. Cerita boring kot?

dEeWaN said...

Salam.
Bahgianya kehidupan akk. Badanpun sihat. Saya dh lama gak x berjogging. RAsa2 mcm nk mulakan balik.