Tuesday, July 5, 2011

Where to go when I'm bored ????



Oh lalala .... a terrific moment ....


Today is such a boring day indeed !!!!!!!

When I'm bored , I wish I could go somewhere .. a place I like the most .... it's just 40 minutes flite from KL ..but still , I have to buy an airplane ticket ....so .. I'd better remain with my wish .... to have a great leisure by Lake Toba , Sumatera ..... if I could buy a tiny house there , for me to go and relax and sit by the lake the whole day looking at the boats passing by and across the lake from Parapat to Samosir Island . ...so breathtaking view , Subhanallah !!

Izzat and Mimi were also stunned by the spectacular view..


We've been to Lake Toba twice , but I want to go again if I have a chance ..InsyaAllah . The first time we were there , we took a ferry together with our silver Kijang and spent 2 nights at a hotel on Samosir Island , we went all around Tomok village and visited several tourist spots on the island .




On our second visit end of last year , I only wanted to see Lake Toba from Parapat , no crossing the lake to Samosir Island .We spent 2 nights at Parapat International Cottage , a room just by the lake ...WWoowwww ..... the view was spectacular .... Allahuakbar .

pisang goreng and juice by the lake .. enak banget !!


Lake Toba is indeed a great creation by Allah The Al Mighty .... the gift from God to us , HIS slaves ...

9 comments:

Zaitun said...

Kak Zai pun pernah pergi ke Lake Toba dah agak lama juga,memang seronok tapi cuaca disana panas berdebu.

Rozali said...

Assalamualaikum Sarina

saya tak pernah sampai lagi ke tasik toba tu....tentu indah kannn

Wassalam

silversarina said...

Kak Zaitun ,

Tengok musim jugak, kami ke sana hujung tahun , nyaman dan sejuk aje, I love that place so much .

silversarina said...

Rozali,

Ada masa try lah pegi, sure seronok ... a very big lake and island , I tak pernah terbayang lake tu besar dan pulau di tengah2nya juga besar .

zino said...

nak kena pergi juga ni.. hehe

silversarina said...

Zino,

pegi jangan tak pegi, rugi tau :)

rezeki said...

salam kak

kalau dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, esok2 nanti kira dah setteldown dan tak payah kerja, rasa nak lepak2 mcm tu hehehe

rasa nak pegi, kita pegi hehehe
sekarang tak boleh, komitment banyak hehehe

silversarina said...

Salam ,

InsyaAllah .di mana sahaja ada damai , tak kira jauh atau dekat ..semoga you akan dapat ke Lake Toba suatu hari nanti InsyaAllah .

My Life said...

salam makcik ina

cantikkan view dia.. kadang2 view dia tak sama.. kadang2 menjadi lebih teramat cantik.. boleh menagis di buatnya... kuasa allah.. subhanallah