Wednesday, February 17, 2010

Cenderahati Merlin

Hari ni panas tapi berangin , sedap je rasa angin masuk ikut langsir tingkap .....

Gambar2 trip ke Manila baru2 ni masih banyak lagi yang saya nak upload dalam blog tapi nantilah kemudian, pelan-pelan saya masukkan kelak( koleksi peribadi sebenarnya ).

Hari ni nak cerita pendek aje ....

Hari tu lepas saya buat entry ini ada seorang kakitangan TV3 contact saya dan minta alamat sebab pihak TV3 nak kirim sesuatu kepada saya .... sebelum bercuti ke Manila baru ni saya terima cenderahati di bawah dari TV3 ......




Sayang pulak nak guna hadiah yang diberi, simpan buat kenangan ..... saya memang suka cerita Merlin tu ... thank you TV3 sebab sudi hadiahkan saya buku nota Merlin dan pen tersebut .

10 comments:

PrinCeSS said...

lawa buku tu..agak2 kalau tulis dalam tu keluar magic x?..hehe

aNIe said...

Hehehe...tau saper yang bagi cenderahati tu...tahniah buat rina...dulu akak ikut jugak cerita tu...tapi akhir2 ni selalu terlepas...

silversarina said...

princess,

entah, tak buka kat dalam lagi, terus simpan , sayang nak guna ;)




kak anie,

hehehe ... saya baru kenal dia lepas dia contact saya lepas saya tulis kisah merlin di blog, barulah tau yang dia baca blog saya dan terus dia add saya dalam fb , itulah kisahnya :)

UnGu VioLet said...

wah.. bestnyer.. tahniah.. special dr tv3 gitu.. bukan senang nak dpt tue.. :)

Zaitun said...

Tahniah dapat hadiah dari tv3cantik.

Gader2 dengan keluarga tak sempat nak buka laptop,anyway happy belated birthday, have a wonderful days with your loves.

::alifdalmim:: said...

bestnya...

dpt free plk tuh..dr TV3 lagi..jeles! hehehe

aintsuperwoman said...

ishh, kalo gitu, teman pun nak bukak citer tv3 le....hehehe

tajnur said...

Salam! Yong Ina,
Ate buku Merlin tu buku nota ke atau buku cerita? Yalah, ada org menghargai pemberian org sehingga menyimpan sebagai kenangan. Tapi bagi teman Yong, sapa yg bagi pun terus pakei je sebab kegunaannya mmg utk semasa. Aje teman ni tak suka nyimpan tepeghok lama2, esok2 dah tak buleh pakei langsung. Maklumlah ghomah teman ni tak tempat utk brg2 arkib!

silversarina said...

ungu violet,

buku nota tu memang berharga buat makcik, maklum le juh datangnya ( dari penerbit cerita merlin di UK .




kak zaitun ,

Thanks akak, wah bercuti sakan ye :)





adam,

tulis pasl cerita yang sedap di tv3 boleh dapat hadiah :)

silversarina said...

asw,

mike tulis le cerita apa yang mike tengok, teman ceriat ni aje yang tonton yang lain memamng amat jarang tonton :)




tajnur,

buku nota , buat masa ni tak nak guna lagi, nak simpan sebab buku nota lain masih banyak, tengok keadaan kalau rasa nak guna teman tak kira , teman gune aje :)