Monday, February 1, 2010

break

Saya akan kembali bila masa mengizinkan ... break .... at least for a week .....

12 comments:

tajnur said...

Salam!
Hai Yong, mike pun nak katup kedei skjp macam Yong Fa tu ke? Ghase2 skrg ni urusan anak2 Yong kot, nak masuk mana2 tempat pengajian yg lebih baik! Apa2 pun teman doakan semuga selamat dan seleseikan urusan Yong dgn baik, InsyaAllah...

zino said...

nak holiday ke? hehe

Abdul Munir Sanusi said...

pergh, macam kat Jordan lah pula ada Winter Break. Tapi, kami student clinical takde break. Kelas macam biasa. isk isk isk

silversarina said...

tajnur,

ha ah tiru Fa tu , tutup kedai , stock habis ...heheh.

anak teman tak nak ke mana2 , memang dia dah kata dia nak tamatkan SPM di sekolah dia yang ni juga ... teman busy ada projek sikit selama beberapa hari ni InsyaAllah .. manenye blog mike, mengidam teman nak bace blog mike :)




zino,

adalah dekat2 aje :)





munir,


Sian lah tak de break , tak pe, peminat MU kan gagah dan kuat mental dan fizikal ... kekalkan prestasi yeop !!

Zareda Norman said...

kak rina

ate yong jangan break lame lame yer.. kurang ler ceria kalau idok bace blog yong barang sehari..

aintsuperwoman said...

Yop Tajnur,
Teman dgn Yong Ina ni tutup kedei bukannyer aper, yeop....keme ader projek besorrrrr!!!! hahahaha.....ye le, mana blog mike? Aiii..takkan asik dok bacer blog oghangggg jeeee...hehehehe....

cikMilah said...

Selamat beristirehat.....

Zaitun said...

Tokdaddy balik mesti bercuti, seronoknya...

::alifdalmim:: said...

mentang2 la pak cik da balik..hehehe..mesti berjalan sakan la ea..

MULAN said...

have fun... enjoooooyyy your vacation..!!

Abang Long said...

Jangan lupa patah balik ...

Helena said...

enjoy..... :D