Tuesday, October 26, 2010

Honeymoon Trip











Last week from the 19th - 25th October 2010 Darling and I had our honeymoon trip to Sydney and Melbourne ..only the two of us to celebrate our 25th wedding anniversary ( the date was way back in Jan actually ) .

It was a great trip to both cities ... I love Sydney the most and if I were to live there Circular Quay and Darling Harbour would be my favourite sites to " lepak-lepak " ...hahaha.


So, let the pictures do the talking ...

Thank you Darling for making this honeymoon trip the most wonderful time for both of us ... Alhamdulillah .

16 comments:

Abdul Munir Sanusi said...

phewitt lah auntie. dah makin berumur, makin romantik. apa rahsianya? kacip fatimah ke auntie? keh keh

silversarina said...

munir ,

rahsianya =senang hati bila anak2 ok , no serabut fikiran .. no kacip fatimah since I seldom drink hot stuff :D

zany said...

kak,
saya tak pernah jejak melbourne tapi kata kawan saya Victoria ni not happening sangatkan, sesuai utk org2 tua kot, hehehe,
Sydney baru happening dan busy kot

syamimi azmira said...

Salam Rina...seronok dapat sambut annivesary ke 25 kat luar negara.Dulu kak Zai cuma sambut kat dalam negeri aje.
kak Zai.

rezeki said...

slam kak

alhamdulillah,
heppi anneversary

melbourne agak menenangkan ,
nanti saya nak try memandu dari melbourne ke sydney melalui great ocean road

aNIe said...

Happy anniversary to Rina & darling... semoga sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat...

Jeles akak tau... orang tu asyik honyemoon je...huhuhu...

fa*atip said...

Jumaat ni nak pegi pantai, asyiq ajak main tu kat sana...the FM tu, I loikkkkeeeee.... :D

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Tahniah diatas ulangtahun perkahwinan 25 tahun & honeymoon trip. Den yg 'muda' kena contohi amalan begini supaya perkahwinan kekal bahagia ; )

effie said...

wow..
best laa maksu.. :)
tahniah..

silversarina said...

zany,

Sydney memang best .

silversarina said...

kak zai,

rindu kat akak, lama tak dengar berita ... tak kisah kat mana2 pun jalan2 janji dapat bercuti dan santai :)

silversarina said...

rezeki,

kat sana memandu ok sebab memang had laju pun tak laju , so kira memang santai memaandu.

silversarina said...

kak anie,

akak pun selalu jugak balik kampung yang (Melaka) yang buat I jeles tau ..:)

silversarina said...

fa,

ok tak?? terobang jauh ke tak ??

silversarina said...

nbk466,

lamanya tak dengar kabar berita dari you ... kena pegi jalan sokmo bawak Mem baru hati girang dan bahagia terasa :)

silversarina said...

effie,

bab jalan2 memang sentiasa best !!