Monday, July 21, 2008

Purple Maniac .... ...

Am I a PURPLE Maniac ?????



See yourself......

















































I started to adore PURPLE colour right before I came back from Jordan . I got my house repainted with PURPLE and bought a new sofa set also with PURPLE colour... then came the sambut menantu feast... PURPLE stuff could be seen everywhere...




Hope you enjoy my PURPLE collection ............





33 comments:

Kak Elle said...

Memang sah lah purple people semua nya....hahahaha

Neeza Shahril said...

cantiknya.. pandai kak Rina memilih color.. sangat ceria dan lively.
okaylah tu.. purple maniac okay lah.. nampak lembut dan anggun..

ummu asiah said...

oh..kak rina..memangla sangat purplenya...air pun purple ke???...

maklang said...

cantek purple ni...boleh gang dengan tulipurple!

mama ranggie said...

memang cun kaler ni kak...

silversarina said...

kak elle,

I love the " purple people".... hahaha... mata lupa tukar kaler purple.



neeza,

Baju akak tak jumpa yang purple lembut, tak pelah dah tua pun tak sapa heran purple ke tak..hehehe.

silversarina said...

ummu asiah,

mestilah air grape yang purple tu.. tak lari dari purple, jelly pun purple :P



maklang,

rasa teruja bila nampak purple.... sorry tak dapat layan maklang hari tu sebab busy sangat... nanti next entry nak tayang hadiah yang cantik tu..hehehe.



mama ranggie,

saja nak bagi warna yang ceria dan ramai yang kata memang majlis nampak ceria, Alhamdulillah.

Hazia said...

I loooove d colour scheme. Purple is one of my 2 favourite colours:)

silversarina said...

hazia,

oh yeah... satu lagi kaler apa ????

thanks for your PURPLE support :)

mama said...

salam kak ina..
wah meriahnya majlis d terengganu ye... saya tumpang gembira semuanya selamat.
tak gaya majlis menyambuta menantu.... gaya mcm majlis kawen anak perempuan pulak heheheh

zino said...

segala2 nya purple.. hehe

cantik dan menarik.. rugi tak dapat datang kalau tak dapat door gift yg cantik2 tu hehe

arsaili said...

salam..org kata purple ni bersifat seksi..ermmmm..ehehehe

ZLAA said...

Wah..rajinnya untuk make everthing goes purple. Nampak anggun.

ntahsapentahni said...

sangat purple
sangat menarik dan mengexcitedkan

YuszTieY said...

silau mata saya dgn warna purple..aperpon sgt cantik sekali...selamat pengantin baru utk zaid n azra ...

Cat Cat said...

Cantiknya kaler purple... I like it too... Very nice and calm color... Ni kena tukar name from silversarina to purplesarina lah ya... Kekeke.

Zareda said...

kak rina
tahniah, kenduri berjalan lancar

wow purple is everywhere..

zar pun suka purple especially suit with black, nampak seri purple tu

umie@kakyong said...

Salam Rina,
Sejuk je mata tgk kaler purple...
Alhamdulillah dah selesai juga.... sama cantek dan sama padan....

CikguZue said...

memang sah,heheh...sama dgn my mother kat kg. serba ungu je bajunyer...

Jingga Studies said...

salam ..sorry we couldnt make it to the wedding that day...nice photos and purple is cool...!!!

Faizah said...

confirmm..akak mmg purple maniac!!

Mak Teh said...

Sarina, purple juga kegemaran mak teh. Ada baju yang seseorang tu pakai sebiji macam material baju mak teh! hehehe.

sya said...

I seeeee Purrrpurrrr... Tahniah Rina

Mama Rock said...

bukan nya maniac but it is a nice colour. the wedding theme tu lawa sungguh :)

chinta said...

kecil dunia nie, kak Rina ibu pada Sofie rupanya..(bila tengok tema purple and gambar sama dlm blog sofie)

syukur semuanya berjalan lancar...

JHaZKiTaRo said...

hahaha.. certainly u're a purple maniac.. is that a coincidence or did u choose all purple on purpose?? ehehhe

blackpurple @ jowopinter said...

Alhamdulillah. Segala-galanya selesai sudah.

Ungu mata hitam saya masuk blog ini. He he he!

Sastri said...

salam kak.... ske tengok segalanya berwarna ungu termasuk hiasa pada kek... :) purple is one of my fave colours...

NBK466 said...

Ohhh tidak....habis PURPLE sebentar penghilatanku even dah alihkan pandangan utk beberapa minit...hu..hu..hu..

mama said...

bz lagi ker kak ina?

MULAN said...

uhuuuu.... miss the purple day... glad that semua berjalan dengan lancar.. alhamdulillah..

Mimi Amilia said...

salam sis,

purple ni menenangkan jer..

silversarina said...

Salam ,

Kepada semua pengomen "Purple Maniac " saya ucapkan jutaan terima kasih atas komen yang diberi .

Buat masa ini saya masih lagi busy dan kurang dapat ziarah blog sahabat-sahabat . InsyaAllah akan tiba masanya saya akan kembali aktif berblogging.