Monday, February 23, 2009

Let's be happy.......

Dah taip entry panjang tentang sakit tapi rasa tak nak publishkan pulak, biarlah ia di dalam diary memory saya sahaja ...............

Alhamdulillah saya bertambah baik dan sihat.





dengan baba di Istanbul...


Nak lupakan pengalaman pahit dan ngeri semasa sakit ..... saya nak letak gambar Umair yang tak lama lagi masuk 5 bulan, InsyaAllah Mac nanti.





Semoga hari-hari mendatang memberi sinar kebahagiaan kepada kita semua...jumpa lagi.

Let's be happy.............

21 comments:

Ummi365 said...

alhamdulillah kak rina dah bertambah sihat.

wah umair dah besar dan bertambah comel lah...

mesti wanmommy rindu dia sentiasa kan

Kak Elle said...

Happy dengar dah bertambah sihat..alhamdulillah.

ala cute nya cucu nenek yg satu tu senyum lagikkk...itu pipi makoi meh sini nenek nak gomol kejap...hahaha...ah Umair pakai topi yg nenek kait...hehe

maklang said...

Alhamdulillah dah bertambah sihat..

Si Umair makin comel nampaknya. Tembam betul pipi dia tu...geram tengokkan...

Take care ye...and he happy sokmo tau..:)

Sastri said...

waduhh... comelnya umair... geram nengok...

alhamdulillah, akak dah bertambah sihat...semoga akak pulih sepenuhnya... ameen... :)

silversarina said...

ummi365,

Sihat tapi tak fit 100% lagi.

Terubat rindu bila dapat tatap wajah terkini Umair :)

silversarina said...

Kak elle,

Memang padat betul umair tu, topi tu letak tak dep ulak dia rimas sebab sejuk lagi kat sana masa ni.

silversarina said...

maklang,

Rasa baru semalam masuk wad.... ngeri tapi syukur dah bertambah sihat.

Memang tembam betul cucu I tu :)

silversarina said...

sastri,

Makin hari makin tembam.

Kat hospital baru ni tengok kat board ada nama Dr Sastri tapi lelaki :)

PINATBATE said...

Umair!
semuga happy selalu!

SoFie NuR said...

ala kuci kuci...comey nyerrrrr....gerammmmmmmmmmmmmmm....

take care...

Mama Rock said...

ooooo...i love the picture yang dia mengintai under the red hood!

PrinCeSS said...

UMAIRR!!!
kalau ade depan mata skrg nie,gerenti dah kena gigit pipi die tu..

Neeza Shahril said...

Comelnya Umair.. suka tengok mata bulat dan muka tembam dia.. geramnya laaa...

Alhamdulillah.. akak dah sihat. kadang2 memory menyakitkan tu tak elok dikenang selalu.. bertambah sakit pulak rasanya.. takpelah kak Rina.. simpan saja kenangan itu dalam draft.. yang penting Kak Rina dah sihat. Jaga diri ya..

tulipurple said...

alhamdulillah di atas kesihatan sis...subhanallah..masyaallah....comeyyyyyynye itew baby,umair..makin tembem...kebanggaan wanmommy sekeluarga.
take care,sis!

Zek Zek said...

Alhamdulillah....harap2 sihat terus yer leps ni....

Kak Rina, gambar umair yang first tu...comeyyyy sangat. Saya ingat gambar budak dalam magazine...

Comel sangattttt...eiii geramnyer...jeles la...hahhaha

aNIe said...

Rina...alhamdulillah dah beransur sihat...segala2 ada hikmahnya...semoga rina akan sembuh sepenuhnya...

Geram tgk Umair yang dah besar tu...comel amat...

zino said...

semuga cepat sembuh... alahai ghindu kat cucu tu kot... kami nak ke JB pasal cucu jugak la ni hehe

Cat Cat said...

Oh, Kak Rina tak sihat ke..??? Alamak, ni Cath baru tahu.. Hope you get better soon ya...

Mak Teh said...

Alhamdulillah Sarina bertambah sihat! Semoga terus sihat lagi supaya boleh buat entry baru.

Comelnye cucu awak. Bilalah saya nak dapat satu camtu!

CikguZue said...

ala tomelnyee...tomelnyee...
takpe kak rina, be happy ok.

Abang Long said...

Alahai ... manakan tidak rindu si neneknya.

Wahai Puan. Nma Puan telah dimasukkan didalam Blog Abang long. TERIMA KASIH.