Thursday, February 26, 2009

sepi buat seketika..........

Salam buat semua.

Buat masa ni saya terpaksa menyepi buat seketika ( lebih kurang 2 minggu ) kerana masih punya urusan dengan doktor pakar saya. Saya kena berusaha bersungguh-sungguh mengembalikan tahap kesihatan saya dalam masa 2 minggu . Pelbagai nasihat dan tindakan yang perlu saya patuhi dan ikuti dan saya sememangnya amat serik takut penyakit ulcer dan kencing manis kembali menyerang . Saya terpaksa lakukan pelbagai perkara dan mengambil pelbagai ubat dalam masa dua minggu ini dan sebab itu jugak mood bloging saya semakin menurun. Saya kena ambil serius kesihatan diri saya .

Kepada sahabat sekelian, selamat aktif blogging dan kita jumpa lagi apabila saya kembali sihat sepenuhnya InsyaAllah.

26 comments:

ummu asiah said...

kak rina..

Alhamdulillah..moga terus rajin makan ubat..badan yang sehat penting untuk meneruskan kehidupan especially bila fikirkan masih ada anak yg kecil..ada masa update juga sikit2 ye..nak tahu keadaan kesehatan..

Neeza Shahril said...

rehat-rehatkan diri kak Rina.. makan ubat sampai habis.. tenangkan fikiran..
semoga akak cepat sembuh..
senyum-senyum dan ceria-ceria selalu ya.. :)

hanieliza said...

salam..
kakliza doakan agar Rina sembuh saperti sediakala..
take care..

Kak Elle said...

Selamat berehat dan menjalankan rawatan ye wanmommy kalau sunyi2 sms tau:)

Doa selalu semoga cepat sembuh untuk melalui hari2 yg akan datang.

hugs

silversarina said...

ummu asiah, neeza, kak liza, kak elle,

Terimakasih atas keperihatinan yang dihulurkan dan InsyaAllah saya akan ikut cakap doktor demi kesihatan saya juga.

I'm gonna miss all of you !

Thanks for being my friends.

cikMilah said...

salam kakRina, rehat cukup-cukup ya..doa say sentiasa bersama

Ummi365 said...

kak rina, semoga cepat sembuh seperti sediakala. will miss you in the blogging world

aNIe said...

Salam rina...

Akak doakan rina akan sembuh sepenuhnya...

Jaga diri ye rina...makan ubat dan rehat betul2...

We will be missing u...

zino said...

semuga segera sembuh... ikut nasihat Doktor..

tak meriah nanti dunia blogging tanpa silversarina.. hehe

tulipurple said...

moga sis cepat sembuh dan diberkati Nya selalu...gonna miss silversarina.

nurazzah8 said...

Ina,
never mind, take your time...forget about blogland for the time being...(kalau miss tu, sms-sms/calling calling lah *wink*) your health is more important... concentrate on the things that need to be done to improve your health... InsyaAllah kami semua rakan-rakan blogger akan mendoakan buat Ina...
Semoga Ina cepat sembuh....

maklang said...

jaga diri baik2 tau...

lupakan blog ni sementara..rehatkan minda..

doa maklang semuga rina sihat kembali seperti sediakala..Amin..

kakyong said...

salam,

semoga cepat sembuh, jaga diri, ikut nasihat doktor.. take care.

PrinCeSS said...

doktor mama...
fighting!
moga cepat sembuh

My Blog said...

kak rina..

rehatkan diri ya.. makan ubat jgn lupa.... moga kesihatan akak bertambah baik...miss u

Zareda Norman said...

Kka rina

semoga segera sembuh

makan ubat dan dengar nasihat doktor..

get a very good rest

MULAN said...

kak rina... get well soon..!!!

JHaZKiTaRo said...

get well soon makcik ina..

sya said...

Jaga diri baik2 and muga cepat sembuh.

mama said...

doa saya semoga kak ina kembali sembuh seperti sediakala..

en_me said...

gi lar berehat.. salam dr me dikejauhannns

Mak Teh said...

Salam Sarina! Apa khabar? Mak teh doakan anda semakin sihat. Rindu pada Sarina sebab dah tak nampak kelibat dalam blogging world.

Semoga anda sentiasa ceria dan di limpahi rahmatNYA.

Sastri said...

kak rina... do take good care of yourself... sas doakan semoga cepat pulih...

*hugs*

Hazia said...

Jaga diri, Kak Rina.

RozIlah Kamarudin ImOlie said...

Take care Kak Rina... Olie doakan semoga sihat. Amin

arsaili said...

salam aunty semoga cepat sembuh...saya pun punya ulcer yg teruk sampai hospitalised...especially kalau stress, cepat je dpt...masa buat endoscopy terdapat radang kat dalam...selalunya amalkan minum madu yg dibancuh air suam...sebab dlm Koran pun ada sebutkan madu tu penawar terutama dalam perut...dan jgn stress....