Sunday, December 20, 2009

Gambar2 Macau

Salam buat semua .

Slides di bawah adalah sedikit dari ribuan gambar yang sempat kami rakamkan di Macau .



Slides pertama .... perjalanan ke Macau , Area LArgo do Senado, The Fortress (kubu lama Portugis ) , The Ruins of St Paul (biara lama yang telah terbakar ) .







Slides ke 2 .... Ferry Terminal, The Fisherman's Wharf ( bekas kampung nelayan yang diubahsuai menjadi pusat pelancong ) , The Macau Tower .









Slides ke 3...... The Venetian Hotels & Resort .. 'bandar' dalam bangunan yang terletaknya hotels, casinos, shopping arcade ....sememangnya hebat , silingnya seperti langit asli ....amazing !






Harap tak de yang terloya tengok gambo2 ni .... jumpa lagi nanti .... kisah HK pulak .

8 comments:

Kak Elle said...

tak loya pun tengok gambar2 tu cuma JELES aje...hahaha

silversarina said...

kak elle,

nasib baik akak tak loya.....lega wanmommy ...hehehe.

aintsuperwoman said...

ish ish...meracau teman nengok gambor2 kat Macau tu....hehehe

Zaitun said...

Rina

Kasihan hubby kak Zai pagi2 kak Zai dah menyalak ini gara2 gambar yang Rina muatkan. Jelesss nak pergi juga...

Anonymous said...

venetian hotel tu sama konsep mcm venetian hotel yg dekat las vegas.. mmg cantek !

maklang said...

best..best...harap2 satu hari nanti kami pun dapat ke sana ...

cikMilah said...

KakRina, cikMilah yang loya ni...bukan sebab gambar2 ni, tapi baru dilambung ombak bot dari Langkawi...lepas mandi pun rasa ting tong lagi....
Ni bersemangat nak longgok $$ nak pi Macao...hehe.

KAMATO said...

terima kasih share gambar2 ni