Wednesday, December 23, 2009

HK Disneyland

Melancong ke Hong Kong tak lengkap kalau tak ke Disneyland . Seronoknya kami berada di sana dari time ia dibuka di sebelah pagi hingga selesai pertunjukan bunga api jam 8 malam iaitu time ia ditutup , memang best nak-nak ada anak sekecil Mimi .





Setakat ini gambar2 yang dapat kami kongsikan bersama sempena percutian kami ke Macau dan HK . Syukur atas segala nikmat dari NYA.

5 comments:

MULAN said...

semestinya Disneyland la kalau ke HK kan.. cukup bag ke utk shopping semua tu, area nathan road, ladies market, night2 market tu.. murah giler kan..

Kak Elle said...

kenape Minnie guna baju biru pulak...should be red polka dots...oh lupa ni china punya Minnie mouse:)
saya dah 3 kali masuk disneyland belum puas lagi 2 kali di anieham and sekali di Paris.

silversarina said...

mulan,

bab shopping tu bagai nak giler, memang beranak jugak beg kami ...hihi.




kak elle,

ni musim krismas kak . mickey dan minnie serta gang sume pakai baju biru tu , HK disney tengah ada winter wonderland , siap ada 'salji' turun lagi , HK punya mainly untuk kanak2 dan ada 4 lands saja dan tengah nak sambung lagi 3 lands .... dapat pegi yang paris punya sure best :)

SoFie NuR said...

bestnyerr...
nak bodek ayah la belanje gi disneyland paris...hehee

silversarina said...

sofie,

Bodeklah, dapat je tu , ayah kan baik...hehehe.