Tuesday, April 13, 2010

He is back again Alhamdulillah !!

Alhamdulillah , my Darling is back again for holidays ... 45 days without him around ... can't really tell you how I feel ... I can't jump of joy because of ' Super S Size ' body ... I can't shout " Hooray !! " out loud because I have to protect my 'ladylike' reputation ( :P ) ... so .... hug, hug , hug and hug .

As usual he brings back chocolates from the middle east that my kids like ... galaxy jewels , salted pistachios ... plus ... emirates bread ....see pictures below .. ..




see how big the bread is ...



As usual when he comes back , we'll be JJCM almost everyday and less blogging is expected ... till then ... salam .

18 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Sarina

roti apa tuuu

kalau kat kedai mamak
di panggil roti kapas

he he

Wassalam

silversarina said...

rozali,

Flat bread/ Markouk bread , memang ia nipis je tak macam roti arab yang biasanya tebal sedikit .

silversarina said...

rozali,

waalaikumusalam ... lupa nak jawab salam tadi :)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam sarina,

mak aaii...besarnya roti tu. makan camner? cicah kuah kari ke...

have a wonderful time with your hubby, tapi update lah...:))

Zareda Norman said...

kak rina

enjoy the day kak.. senyum sokmo okes...

aNIe said...

Rina...akak suka coklat Jewel tu...dulu masa cik abang balik dari Jeddah memang selalu kirim dia coklat tu...

Seronok kan bila cik abang balik setelah lama tiada di sisi...perasaan itu hanya kita2 aje yang dpt rasakan...masa dia tiada terasa berat bahu memikul segala tanggungjawab...bila dia pulang...terasa ringan beban itu...

aintsuperwoman said...

hug hug hug and hug, day and night! hehehehe....

mmmmm...chocolates!!!!!! ehem!

Selamat JJCM..WonMommy mesti senyummmmm sokmo! :D

silversarina said...

kak nab,

ha ah petang tadi dah makan roti tu dengan kuah kari ayam ...sedap .

kalau tak berjalan2 InsyaAllah hiduplah jugak blog ni ...hihi.






zar,

tido pun senyum ..hahaha .





kak anie,

betul kak anie, kita2 ni yang selalu kena tinggal taulah betapa nikmatnya dapat bertemu insan tersayang ..apapun redha sebab semuanya adalah demi kehdupan keluarga jugak InsyaAllah .







asw,

nanti I hadiahkan you coklat ye ... hugsssss .

maklang said...

nak coklat jugak...

enjoy yr JJCM...jauh kali ni yer...

silversarina said...

maklang,

kali ni JJ local je , budak2 tak cuti sekolah panjang .

manzlie said...

salam from Makkah..

cam pernah tengok jer roti tuh kak sarina...?


waslam

rezeki said...

salam kak

alhamdulillah,
abg balik,abg balik hehe

semoga ceria sentiasa kak dan keluarga

Zaitun said...

Besarnya roti tak pernah jumpa.
Mewah coklat selalu jadi ole2 kalau keluarga balik dari luar negara.

Selamat JJCM dan senyum sokmo...

MULAN said...

mak aaaiii.. sorang tak abih makan tu.. kongsi aahh..

Atikah said...

Salam kak sarina..

besarnya roti...

Anonymous said...

roti tu boleh buat baju laa...ahaks!

KC

Cat Cat said...

Kak Rina,
Roti Dubai tu cam roti tisu kat Malaysia ya...?? Memang nampak sedap... Tu makan cicah dengan kari jugak ke..??

silversarina said...

CL,

Roti tu nama markouk , ada tu kat Mekah sebab hubby beli di UAE .





rezeki,

lama tak jumpa memang banyak benda nak diceritakan :)




kak zaitun,

tiap kali bali mesti beli coklat berlaiann dan bagi kawan2 serta jiran2 .




mulan,

ada lagi, simpan dalam fridge .








atikah,

memang besar bapak kata orang gannu :)




kc,

boleh buat baju kawin pun...hehehe .





cath,

aka tak pasti tapi lebih besar dari roti tisu dan tebal sikit , namanya markouk bread.