Monday, May 5, 2008

salah sendiri........

Letih sikit hari ni ... .. rasanya kencing manis tak dikawal betul..salah sendiri... hari panas .... minum air manis terlebih pulak....I'll come back later untuk membalas komen -komen dan update this blog... nak rehat.......

13 comments:

Kak Elle said...

galak minum air jarang lebih puan rina dan semoga sembuh soon:)

Ummi said...

badan tu macam tau2 je cik abang nak balik ya? take care kak rina, rehat banyak2 ya.

Ajzie said...

Semoga cepat sihat seperti biasa...

Take care kak rina.

U.Lee said...

Hi Sarina, you feeling the blues?
Maybe a cup of Maxwell House coffee can cheer you up.
You keep well and stay easy, best regards, Lee.

k-riey said...

lorr.. cube la kawal pengambilan gula mak cik.. hehe.
saya doakan sentiasa sihat dan ceria ok!

tulipurple said...

semoga mendapat rehat yg sepenuhnye... :,)

baihaqi said...

mama kena byk rehat la..sbb cuaca skrg pelik sikit...gula mmg kena kurang sikit..sbb.....gula mahal skrg.hehehe

cikMilah said...

how're you today kakRina. Wishing you're back to normal. Take care.

cikMilah said...

how're you today kakRina. Wishing you're back to normal. Take care.

KAMATO said...

Bawak berehat dan minum air banyak2

KAMATO said...

Bawak berehat dan minum air banyak2

ummu asiah said...

Kak Rina belum sihat ke...dah berupdate lagi blog ni..usually ada saja entry baru...jaga kesihatan, few days lagi nak jumpa husband semula.

Anyway ..tq..sempat juga menjengok jawapan tag saya ye...

silversarina said...

kepada semua yang meninggalkan komen saya ucapkan jutaan terimakasih atas keperihatinan dan nasihat yang diberikan. Saya ok dah, biasalah kencing manis ni tak boleh silap makan je memang tinggi balik bacaan gula dalam darah... terimakasih sekali lagi.