Sunday, May 4, 2008

Tag 'HANTU ' Merah

Baru buat tag dah ada 2 lagi tag menunggu, nasib baik dua orang yang mengetag adalah tag yang sama .. ini dia tag dari suealeen dan jinggastudies ....



The rules :

1. Post YOUR photo wearing red, may it be red top, bottom, the least would be red accessories if u hate wearing red. If u can’t find one, u still have an option.Either post your significant other’s photo or your child’s photo, if u have one.Of course, they should be wearing red.

2. Let us know the reason why u were wearing that particular day.Was it ur birthday? Is red ur fave color or was it the shirt that u first saw in ur closet that day?



Saya dah bagitau suealeen yang saya tak de apa-apa warna merah dan saya takkan pakai baju warna merah sebab saya tak minat warna merah.


Saya sanggup sahut cabaran merah ini sebab di rumah saya memang ada 'hantu' merah.... izzat walaupun tidak berkulit cerah tapi sememangnya dia kaki warna merah sejak 2 tahun kebelakangan ini..dulu dia pengumpul barangan warna hitam tapi kini bertukar kepada warna merah.


Gambar-gambar di bawah cukup membuktikan yang dia 'hantu' merah.. ada lagi barangan merah miliknya yang tidak masuk dalam gambar.....




ini semalam , latihan drama bersama kawan2 di rumah... nampak baju merah tu...




antara barangan merah milik izzat dan bilik izzat




lagi harta merah milik izzat


haaa.... ambikkkkkkkk... MERAHHHHHHHHHHHHHHH ....... ada lagi di ampaian...


Kadang -kadang saya rasa macam dia tak tukar baju sebab asyik merah je yang dia pakai bila di rumah...

Tag dah dijawab.... saya teringin sangat nak lihat

yusztiey ( merah di egypt mesti best ) ,

cikguzue(bestnya merah di UK ) ,

cat cat ( Budak2 comel tu mesti ada red kan )

zlaa ( release tension lah kejap, manatau thesis cover warna merah, heheh ) ,

maya anakanda pink princess ( haa cari red ye )

jawab tag ni... silakan ye..

21 comments:

suealeen said...

amboi mak... 'berani' sungguh anak teruna akak ni.. segala macam nak merah..

apa kata kak rina pose dengan cili merah? hehehe...

PrinCeSS said...

uwaaa mano den nak cari warna merah nie??!!!

nurazzah8 said...

hurm...cantiknya merah....saya pun suka jugak warna merah...hehehe...
sebab suka makan lada merah!

silversarina said...

suealeen,

ha ah ye.. alahai cili api hijau je ada dalam fridge, lebih buat tomyam baru ni :P



princess,


tulah dia cabaran.. cari,jangan tak cari anything yang merah..hihi.



nurazzah,

sambal kalau merah yang sedap ekkk...

Ummi said...

waaa me'ah nya cik abang..

ok jugaklah merah tu..abang kat rumah ni suka hitam..semua gmbr kelam aje ngan baju hitam dia tu.

silversarina said...

ummi,

dulu memang izzat penggemar hitam , naik runsing I sebab asyik2 hitam , pelbagai benda hitam.

Kak Elle said...

makoi izzat minat warna merah ye?
*whew*jgn tag saya sudah lah ye kang gambar undies merah lak keluar....hahaha

Jingga Studies said...

uih giler bettul tu ...memang betul hantu merah ni..canggih2! ok set sata + otak2 kuala kemaman!

CikguZue said...

Sungguh merah2 kemerahan yang memerah di seluruh orang yang suka merah tu! Dan memang nampak meriah dengan merah....heheheh

Alamak kat mane la nak cari warna merah kat UK yang suram ni...
tag tu nanti2 saya jawab la, ye kak Rina...nak kena kumpul dulu benda merah ni...:)

zino said...

mak aiii... hehe

k-riey said...

kim salam banyak2 ke izat tu..
same ngan saye antu merah..
penyokong setia red devils katekan.
hahahaha

ZLAA said...

Tu dia, merahnya Izzat. Mana I nak cari merah ni ye? tapi, InsyaAllah I sahut tag tu.

silversarina said...

kak elle,

Rugi tak tag akak, kalau tak boleh koleksi tengok barangan dalaman , sure sexy .....hehehe.




jinggastudies,


ha , tulah dia hantu merah yang dikatakan..

nanti bagitau lah bila nak datang , minggu ni pun darling akak balik cuti , best jugak pergi makan-makan.



cikguzue,


senang kalau ada warna yang disuka sebab senang nak bagi hadiah, beli aja sesuatu yang merah , mesti dia suka.

tak pe, take your time 'kumpul' barang merah..hihi.

silversarina said...

zino,

Laa lupa nak tag zino, kot pegi keje pakai kemeja merah ke.. hehe.



k-riey,


ooooo gang red devils ye.... izzat tu macam-macam lagi barang merah yang dia ada , koleksi hot wheels dia pun ada yang merah dan benda2 MU yang kecik2 ... dia nak cat bilik dia merah tapi tak sempat buat lagi :P


zlaa,

thank you... ni yang bestnya sahut cabaran... cari merah , cari merah .. hihi.

Cat Cat said...

Waduh Kak Rina,
Banyaknya baju merah Izzat... Ok ok... Nanti senang2 esok, Cath buat tag Kak Rina ya...

cikMilah said...

Ni kena panggil Izat, Mr Red nih...he he he

ummu asiah said...

kami sedang plan nak buat kempen 'merah hitam'. ada la pebgerusi GMI tak setuju sebab katanya lelaki susah sikit nak pakai merah..hmm...cantik pun izzat dgn merah..

after long discussion kami the ladies proceed juga dgn kempen merah hitam kami..i.e one day in a week..kami dan penyokong akan pakai merah n hitam...kak rina boleh pakai hitam selalu pun.

saya dah jawab tag tau...

suealeen said...

kak rina.. tak abih penat saya pun nak tag kak rina lagi.. nak tengok WS akakkk pulak...

NBK466 said...

Cayalah Fam MU...leh geng nie...

K H A Z I N A T U L A S R A R said...

ya Allah merahhhhhhhnyeee!!! hohoh
sukenye izzat ngn merah :D

jarang tgk budak laki suke collect barang ngn fevret kale ni. :D

auntie, jage kesihatan bebaik tau :)
take care:)

silversarina said...

cat cat,

thanks for being sporting, sure comel warna merah tu nanti.




cikmilah,

Mr Hot Red ni tak habis lagi gilakan red...




ummuasiah,

Bagus tu ... you have our support, akak pakai black n izat red..




suealeen,

Laa tak habis lagi, nanti akak jengok :P



nbk466,

suka sangatlah MU masuk final.. :)



khazinatulasrar,

Thanks for dropping by... kalau dah suka merah, habis emua nak dimerahkannya..itulah izzat .


makcik dah sihat Alhamdulillah.