Saturday, September 13, 2008

Projek Ramadan ....... Cuti kejap......

Salam 13 Ramadan buat semua.

Saya kena ambil cuti dari blogging buat beberapa hari kerana ada projek yang sedang saya jalankan dan perlu disiapkan sebelum 16 Ramadan. Nanti bila siap saya akan ceritakan projek kecil saya itu, InsyaAllah.

7 comments:

aNIe said...

Memula nak ucapkan...Happy anniversary buat blog rina...semoga akan terus menulis...

Dan selamat menjalankan projek 'rahsia'....heheheh

Kak Elle said...

lah ada project pulak puan rina ye?apa2 pun good luck dgn project tu ye....project nak practise jadi wanmommy and tokdaddy ke?...hahahahahahha

Abahnajwa said...

Wahhh..Projek ya?? Tak pa Rina..nanti Qada balik blognya...Cerita ya nanti apa projeknya tu..cam teruja lak nak tahu..

Neeza Shahril said...

project apa tu kak Rina? nak buat kuih ke? ke nak siapkan bilik tidur baby baru? hehee.. pepandai aje neeza ni..

nanti akak update ye.. selamat bercuti.. :)

Ajzie said...

Selamat bercuti kak rina......
ceria ceria selalu........

U.Lee said...

Happy Ramadan, Sarina.
Saya nanti project busarrrrr. Ha ha. Lee.

YuszTieY said...

salam...
kak rina...projek aper tu..tak saba nak buka blog akak niii...2 ari lagi 16....