Tuesday, May 26, 2009

15 tahun berlalu sudah

Kena selit jugak, ingatkan nak cuti blog dah .






Happy Birthday Izzat !!

15 tahun begitu pantas masa berlalu...daripada bayi montel yang comel gebu dah jadi remaja yang tinggi lonjong , agak gelap dek panas mentari dan kadang-kadang sedikit berjerawat .

Daripada bayi yang pelat dengan banyak sebutan perkataan bermula dengan huruf "D" ... "duduk"= busuk , " dayan "= jalan , kini menjadi ketua perbarisan pagi di sekolah dan boleh berceramah dengan fasih dan lancar.

Alhamdulillah !!



Selamat Maju Jaya dunia akhirat buat Izzat tersayang !!

23 comments:

manlaksam said...

Selamat Hari Lahir yang ke 15, Izzat. Semoga maju jaya dalam pelajaran dan kehidupan dunia dan akhirat.

Cat Cat said...

Happy Birthday to Izzat. And many more to come.

zino said...

selamat hari lahir izzat...

Ummi365 said...

Happy birthday izzat.. sama ngan abang dah tinggi melonjong.. ummi pun dah kalah dah.

PrinCeSS said...

ingat izzat kecik2 selalu sebut "cik mak dash.."
happy beday izzat

Kak Elle said...

Happy birthday Izzat semoga berjaya dlm segala urusan ye.

Mak Teh said...

Happy Birthday Izzat ! Di rumah kami ada Aizad sekarang yang mak teh selalu sebut ustaz Aizad tu.

Manalah tau kalau ada rezeki kita boleh berbisan! Hehehe! ( yang mana satu ? )

maklang said...

EH..Maklang pun boleh berblog..keje dah selesai...Alhamdulillah...


Selamat hari Jadi Izzat...

suealeen said...

Eh Kak Rina.. bukan semalat la... berblog pendek pun mencuit hati.. isk!

Selamat hari lahir untuk Izzat ye... Kalo tengok tingginye tu tak macam budak remaja 15 tahun!

Ajzie said...

Selamat Hari Lahir yang ke 15 kepada Izzat.. moga cemerlang dunia dan akhirat

MAMAMIA said...

Selamat Panjang Umur Izzat. Tahun ni ambik PMR lah kan? Belajar rajin2...

Neeza Shahril said...

Happy Birthday Izzat!
semoga menjadi anak yang soleh buat Mummy and Daddy...

sekejap aje 15 tahun kan Kak Rina..

zany said...

Happy birthday Izzat, moga menjadi anak yang soleh. Lebih kurang sebaya Amr anak bujang saya.
Dah sibuk dengan perfume, jaga muka dengan cleanser dan oxy, concern gilerrr. Kelakar pun ada menengoknya.

cikMilah said...

Happy 15th birthday Izat. Semuga berjaya dunia akhirat.
"cik mak dash"? = nasi lemak pedas ke tuuuu....

silversarina said...

BUAT SEMUA,

TERIMAKASIH ATAS UCAPAN DAN DOA BUAT IZZAT.

CIK MAK DASH = NASI LEMAK PEDAS yang Izzat sering ucapkan bila makan nasi lemak masa kecik dulu..hihi.

sya said...

Selamat Hari Lahir Izzat.. terasa cepat anak2 membesar skrg

PINATBATE said...

Selamat hari lahir,semuga Izzat jadi anak yg membahagiakan ibubapa..

aNIe said...

Selamat Hari lahir buat Izzat...semoga apa jua doa ibu buat Izzat akan terkabul...ameen

Abang Long said...

15 tahun akan datang, adakah ibunya akan tetap menulis didalam blog ?

KAMATO said...

moga dia akan berjaya satu hari nanti

suweileh family said...

Happy birthday Izzat. Moga cemerlang dunia akhirat.

silversarina said...

sya,pinatbate, abie,

Terimakasih semua.




abang long,

15 tahun akan datang, saya 59..eeehhh boleh lagi blogging tu kalau dipanjangkan umur :)






kamato , sweileh family,

InsyaAllah Izzat akan menjadi insan yang berjaya. Terimakasih kalian.

kakyong said...

hepi belated 15th besday Izzat..

kak rina nak cuti blogging?!