Sunday, May 17, 2009

Umair Sayang

Bila terima video di bawah saya tak henti menontonnya. Walaupun hanya sekadar suara mengekek cucuku sayang namun ianya telah menggembirakan hati saya bila tau cucu saya sihat dan dah pandai ketawa mengekek .

Bulan Jun ini umur Umair 8 bulan. Betapa cepat masa berlalu.




video



Rupanya sayang pada cucu buat saya menahan rindu setiap hari dan saya pernah kata pada Izzat...

" Kenapalah mama bagi Zaid bawak balik Umair ke Jordan ?? "

Sekarang tanggunglah rindu pada Umair sayang Wanmommy.

24 comments:

Kak Elle said...

ala cute nya Umair...gelak sendiri dia... ni mesti hilang rindu bila tengok video dia kan?

PrinCeSS said...

geram sangat tgk umair bile gelak..1st time dengar suara die..
kalau dapat laaaaa..
lunyaila die nanti..eeh

Zareda Norman said...

Kak rina

eh eh dah pandai mengekek anak teruna ni yer.. comel sangat

kalau zar pun, peritnya menanggung rindu pada sikecik yang megekek dan comel cam gitu

Neeza Shahril said...

kak RIna, kenapa video ni dah takleh tengok? frustnya la..
dapat tengok muka Umair je.. comelnya dia..

boleh jadi calon menantu ni hehehee...

zany said...

alahai bestnya, cute sungguh dia.
kalau letih balik kerja harus legaaa je rasa bila layan keletah budak camni.

PINATBATE said...

pipi..rasa nak geget..
mata Umair macam mata Maya..

yellowrose said...

comeylnye...!!rase nk geget..alololololorrr

aNIe said...

Alahai rina...manalah tak rindu dibuatnya...melihat video tu nanti lagi bertambah rindu tau...

Dah cerdik dah dia...comel pulak tu...gerammm....

zino said...

cute je cucu tu... teringat cucu den kat JB .. sesekali jumpa dia cembeng je bila atuk dukung hehe

silversarina said...

kak elle,

Umair tu gelak sebab mama dia acah, tulah heran macamlah dia faham sangat apa yang diacah ..hihi.





Princess,

Mama rasa nak je cium-cium pipi dia tu biar sampai menangis dia :)




zar,

Terasa sangat yang dia jauh sangat, tak boleh nak disentuh, tu pun selalunya bila chat dengan Zaid, Umair suka jugak sibuk tekan keyboard, tah apa-apa yang ditaipnya .

silversarina said...

neeza,

Agaknya masa neeza buka ada error kot, akak boleh je playkan video tu .

Kena book Sumeyyah awal2 ...hahaha.




zany,

Baby kecik memang akan buat kita rasa gembira dengan keletahnya , tak sabar nak tunggu Umair balik, entah bulan berapa taktau lagi :(

Mak Teh said...

Tersangat comel! Tak hairanlah Wan dia kerinduan. Mak tehpun nak buka file calon cucu menantu. Hehehe!

Abang Long said...

Maksud tersirat ialah. Kena TAMBAH CUCU lagi ni ! Hahahahahaha

maklang said...

geram tengokkan pipi dia tu...kalau ada depan mata memang wan kerteh yang satu ni cubit2 and geromol2 dia...

sya said...

Alahai comelnya... so cute

CikguZue said...

memang comel...sesapa pun kalau dah rapat dgn budak secomel ni, mesti terindu2 dan termimpi2 kan.gelak dia pun comel.

Cat Cat said...

Kuitnya cucu Kak Rina... Rasa nak cubit pipinya... Hehe.

KAMATO said...

Ni nampak gaya kene terbang ke Jourdan tiap bulan

silversarina said...

pinatbate,

Memang akak pun rasa nak tarik pipi dia tu..ish ish geramnya.



asma',

Mari kita gigit ramai2 ...hehehe.

Tapi awas dia dah ada gigi 2 batang tau :)





aNIe,

Kejap aje budak kecik membesar, tak pelah, nak buat camne , kena jugak tahan rindu ni :(

silversarina said...

zino,

Ni pun entah Umair pun dah tak nak dengan Wanmommy dia, dah kenal orang.



makteh.

Kita nenek2 yang memandai nak padankan cucu ,,,,hehehe, nenek moden :)





abang long,

Projek masa depan tu...hihi.




maklang,

Agaknya kita ni memang pantang nampak budak pipi tembam, memang teruk kenanya nanti :)

silversarina said...

sya,

Bayi kecik memang semuanya cute , geramnya.




cikguzue,

Dah berpuluh kali duk tengok gambo dan video dia, memang tak tahan geramnya.




cat cat,

Cath ok jugak sebab dah ada those little girls yang cute cute belaka, boleh digomol hari2 :)



kamato,

Kalau dana melimpah memang nak terbang tapi sayap sebelah pun tak mampu nak beli..hehehe.

KC said...

alahai...comeynyerrrrrrrrrrr dia!

kakyong said...

salam kak rina

pandai nyer umair sembang dgn opah... ntah apa lah pesan kat opah tu yer...

silversarina said...

kc,

Tiap hari duk dengar dia gelak :)



Kakyong,

Umair tak kenal Opah, dia kenal Wanmommy ....hehehehe.