Wednesday, May 6, 2009

tepu, beku.

Tak sempat nak update blog.....bukan, bukan tak sempat..... tak rajin nak update blog.... bukan, bukan tak rajin...... tak de story nak tulis...... bukan, bukan tak de story nak tulis.... tak de idea nak tulis ...... tepu dan beku in my own world................

16 comments:

Kak Elle said...

cepat cepat cari ilham bolih buat n3 kami semua menunggu berita terkini dari Kemaman.

zany said...

semalam saya buat jelly kak, lambat sangat beku.....musim panas kot, he, he...........

sya said...

Nanti bila tepu dah kurang dan yg beku dah cair boleh ler tulis semula

Mak Teh said...

Sarina, I have been wondering where you went! I have my own problem here with my publishing. Dia tak mau terima. Ni cuba saja ni dah berpuluh kali tak boleh nak komen your blog.

Mak Teh said...

Yeh, yeh! Dah bolehpun!

mama said...

huh apa ni kak ina.. baru sekejap abang nuar fly dah jd tepu pulak dah..
saya ni lagi lama kak tak jumpa darling hehehhe

ZLAA said...

Kak Rina, I pun sama....

Ummi365 said...

laaa awatnya jadi lagu tu

maklang said...

jangan tepu lama2 tau..

PINATBATE said...

take your time..tapi janganlah tepu lama sangat..

Zareda Norman said...

kak rina

zar pun berehat dari blogs ekejap.. mengubat hati dan mencari idea

Neeza Shahril said...

kepala neeza tepu dengan cite cine.. ;)
kat sini panas kak rina.. takde beku dah.. hehe..

Nong said...

time untuk rehat sementara tu.... tepu dan beku takpe. Jangan kelu dan bisu gak...

kakyong said...

kak rina,
citer lah apa2 pun, ibu yg beranak kecik cam saya ni suka kalo kakrina sudi share tips2 mendidik anak dari usia baby ni... kan apa, saya ni kdg2 dah jadi tarzan.. ade masa ok, ade masa tak ok tu tak suka.. tak suka nanti anak2 plak yg memekik kat saya.. & tak nak dengor ckp saya...

zino said...

bayangkan yg dingin nanti datang ilham hehe

silversarina said...

Terimakasih semua kerana masih sudi menjadi kenalan saya . InsyaAllah saya akan update blog walaupun tak serancak dulu.