Friday, May 29, 2009

baca ...salam

Pagi semalam lepas hantar anak2 ke sekolah kami berdua terus ke HSBC Kuantan. Lepas selesai urusan terus balik Kemaman , tak singgah mana2 pun .

Semalam sempat baca buku di bawah yang saya hadiahkan pada Izzat sempena birthday dia ( buruk siku, saya yang bagi saya yang baca dulu ..hihi ) . Sebak juga baca kisah bagaimana tabahnya hati anak pintar ini . Buku yang sarat dengan motivasi dan tauladan bukan hanya buat anak-anak malah buat kita ibubapa juga.



Tak de apa dah nak tulis , nak bercuti dah ni.....kalau rajin saya update masa cuti, kalau tak rajin , kita jumpa lepas cuti nanti....chow...salam.

10 comments:

Kak Elle said...

wanmommy nak ikut bercuti...saya pun tak kemana cuti sekolah 5 minggu.

dEeWaN said...
This comment has been removed by the author.
dEeWaN said...

Selamat bgumbira....
Selamat pergi n Selamat kembali.
Moga Allah selamatkan perjalanan
tersebut.

zino said...

nak bercuti ke mana tu Jordan ke? nak ikut hehe

Neeza Shahril said...

bestnya akak nak pergi bercuti...

eh! dah ada orang tulis buku.. cepatnya kan..

ZLAA said...

Selamat Bercuti Kak Rina.. Have a nice time!

kakyong said...

salam kak rina,

buat lah review sikit tentang buku tu..
ada juga tahu sikit2 tntag adik ni.. semoga dia terus berjaya & dpt mbantu keluarga..

simah said...

semua org lari merata masa cuti ni..akak pun sama ka?

akak..mak lang dah puas peluk saya on ur behalf...terima kasih yea akak for the goodies... ni saya hantar kisses in the wind..takut tak sempat tangkap kat pipi akak sebab org malaysia ni semua bercuti... love them!

moon said...

Salam Kak Rina,

Selamat bercuti :)

Zai said...

cek dah baca buku tu, mmg tabah anak ni...moga2 anak2 kita setabahnya juga. kalaulah ramai remaja muslim macam ni, ada harapan Islam bertambah kuat di negara kita...