Sunday, May 10, 2009

Hari Ibu

zwani.com myspace graphic comments

Selamat Hari Ibu untuk semua ibu terutama kepada ibu saya Halipah Saari dan ibu mertua saya Sapiah Atin yang telah banyak menabur jasa. Semoga ibu berdua bahagia hingga ke akhir hayat. AMIN.

21 comments:

zino said...

selamat hari ibu utk silversarina..

cikMilah said...

Salam, Selamat Hari Ibu, take care ya KakRina. Alhamdulillah, lega dapat tahu Sofie is progressing will. Kuat semangat dan tubuh badan anak dara KakRIna tu, InsyaAllah doa kita bersama dia. Her friends are around ,not too worry sbb macam zaman kita dulu-dulu pun, we take care of each others at parents absence. Memanglah kalau ikutkan hati nak terbang ke sana waktu-waktu begini, but believe me, she will be more happy to know that you're OK. Take care ya, you're such a strong mum, a quality that I need to learn from.

kakyong said...

selamat hari ibu kak rina,

jemput ke blog amik hadiah jambangan bunga
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/makbonda-ku.html

Kak Elle said...

happy mothers day rina .. happy2 selalu ye:)

maklang said...

selamat hari Ibu Rina..

Neeza Shahril said...

Selamat Hari Ibu untuk Kak Rina, Mak Kak Rina dan Azra...

Akak, Neeza takde kesempatan banyak baca blog lately. Terkejut pulak baca pasal Sofie. Alhamdulillah pembedahan selamat dijalankan. Semoga Sofie cepat sembuh da pulih seperti biasa. Ameen...

arsaili said...

salam..happy mother day...may ALLAH bless u

Mother love is the fuel that enables a normal human being to do the impossible. ~Marion C. Garretty

PrinCeSS said...

selamat hari ibu...!!

silversarina said...

zinp.

Terimakasih kembali.




cikmilah,

InsyaAllah sofie bertambah sihat kini . memang saya tak mampu nak terbang ke sana dan alhamdulillah sofie juga faham dan dia tabah atas segalanya.





kakyong,


Selamat Hari Ibu dan terimakasih atas award tu.

silversarina said...

kak elle,


Thanks akak.Selamat Hari Ibu buat kakak nurse yang punya beratus anak .




maklang,

Selamat Hari Ibu untuk maklang juga.

silversarina said...

neeza,

Salam hari ibu buat neeza , semoga terus tabah mendidik anak2 kecil tu.

Sofie dah semakin ok , dah keluar dari ICU dan ada di wad biasa, alhamdulillah.





arsaili,

Terimakssih atas ucapan dan kata-kata perangsang pada akak .





princess,

Thanks , tak de bunga rose ke :)

Mak Teh said...

Selamat Hari Ibu Sarina ! Harap Sarina sudah dapat mood untuk menulis kembali.

Sampaikan salam kepada Sofie dengan ucapan semoga cepat sembuh!
( macam ucapan dalam permintaan lagu dalam radio zaman dahulu plak )

dEeWaN said...

Salam. Selamat Hari Ibu. Moga panjang umur & sihat selalu

Zareda Norman said...

Kak Rina

SElamat Hari Ibu... semoga terus menjadi ibu yang hebat..

silversarina said...

makteh,

Terimakasih. InsyaAllah sama-samalah kita sebagai ibu sentiasa menjadi contoh teladan buat anak2 semua.






deewan,

Wassalam. Selamat hari ibu kembali.




zareda,

InsyaAllah kekuatan diri menjadikan kita ibu yang tabah.

suealeen said...

selamat hari ibu untuk kak rina... sori semalam tak menjengah... kat kampung... just nak cakap, kak rina adalah ibu masa kini yang menjadi inspirasi saya... sayang kak rina sokmo!

Mama Rock said...

happy mother's day kak rina...and glad that sofie's getting better too :)

Nong said...

Selamat Hari Ibu... dah terlewat ke?

ZLAA said...

Selamat hari Ibu Kak Rina..

sya said...

Selamat Hari Ibu... jaga diri dan kesihatan

silversarina said...

suealeen, mamarock, nong, zlaa, sya,

Terimakasih buat kalian semua.Semoga kita semua diberkati Allah sepanjang kita menjadi ibu InsyaAllah.