Wednesday, March 11, 2009

genap 23 tahun

Kejap saja setahun sudah berlalu. 11 Mac datang lagi dan setahun lagi bertambah usia anak sulong saya Zaid.


zwani.com myspace graphic comments
Myspace Happy Birthday Graphics



Selamat Harijadi ke 23 !!





Semoga sentiasa diberkati dan bahagia di samping isteri dan anak tercinta.



16 comments:

Abang Long said...

Salam hormat wahai Puan.

Diucapkan SELAMAT panjang umur, murah rezeki, ceria bersama keluarga tersayang, dan yang pentingnya ialah mendapat rahmat, keredhaan dan perlindungan dari NYA. AMIN, AMIN, AMIN.

pB said...

Salam

muda muda dah ada anak ....

Selamat Hari Jadi

Kak Elle said...

Happy birthday Zaid semoga berjaya dgn business tu ye...

muda2 dah jadi abah agak muda juga akan jadi datok:)

silversarina said...

abang long,

Terimakasih atas doa abang long . Amin.




pB,

Macam akak juga kawin cepat, dapat anak cepat, umur akak 23 dah ada anak 2 :)



kak elle,

Alhamdulillah duduk sana rezeki makin murah dan business berjalan lancar .

Nanti macam wanmommy jugak dia kalau Umair kawin awal , berulang2 cycle jadi datok usia muda :)

maklang said...

Semuga panjang umur dan murah rezeki...

dan moga hidup Zaid dan keluarga sentias diberkati Allah..

PrinCeSS said...

happy beday to baba umair..
dah 23 tahun rupenye.....

Ummi365 said...

Selamat Panjang Umur kepada Zaid. Semoga berbahagia disamping isteri and anak. Dan juga keluarga.

Zareda Norman said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat Zaid..

semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia berpanjangan..

dan bagi wan mommy cucu ramai ramai hokay!:)

sya said...

Utk Zaid.. Selamat Ulangtahun.. semuga menjadi anak yg soleh

skrg ni jarang tenguk abah muda.. rata2 lelaki kawin umur lebih dr 26

tulipurple said...

selamat pjg umur penuh dgn barakah dan rahmah utk zaid...patut ler comeyy sggh si umair..kacukan dr baba n umminye yg sama cantik.
agak2nye darling sis masa muda2 ensem mcm zaid ek.

aNIe said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY pada Zaid dari aunty Anie...semoga Zaid dipanjangkan usia dimurahkan rezeki dan bahagia bersama anak dan isteri tersayang...

King5zal said...

Assalamualaikum Kak Ina,

Jai dah ada blog Baru ..insyaAllah kali ni aktif..nnt delete ye blog lama dan add blog baru Jai

http://kingfaizaltalent.blogspot.com

Hari tu ada shootind drama dgn Eizlan Yusof..dia yg suruh Jai aktifkan Blog dan boleh buat duit..insyaAllah..tanpa susah

Just add kan nuffnag advert di blog kita..free je registration..

Tiap kali org bukak blog kita..kita dpt point.org komen pun kita dpt point..dan byk lagi cara..

Kita boleh monitor di nuffnag akaun kita..cheque dari Singapore akan di hantar terus ke rumah kita setiap minggu..dalam Singapore Dollar..

Eizlan sekarangni dpt dlm SGD80 seminggu...ramai yg komen di blog dia..

Kak Ina pun boleh buat duit secara tak langsung..

Nnt free, Jai tolong ya..

Thanks.

Rajin2 ya bukak blog Jai hehe

Selamat Hari Jadi
Zaid..dan selamat sembuh utk Kak Ina

Neeza Shahril said...

Semoga panjang umur dan dikurniakan kebahagian dunia akhirat buat Zaid...

teruja neeza tengok Azra pakai macam tu (niqab).

silversarina said...

maklang,

Thanks. Bila anak dah berkahwin saya menag selalu doakan agar kehidupan dia lebih bahagia dari masa bujang.





princess,

Baru lagi rasa dia baru 13 tahun kan :)




ummi365,

Semoga Zaid akan jadi suami dan bapa yang baik InsyaAllah.

silversarina said...

zareda,

Cucu ramai lagi seronok wanmommy nak menggomol bila mereka balik kampung ...hehehe.




sya,

Dah jodoh dia kawin muda lagipun dia ni express masuk U umur 16 dan graduate umur 20, tu yang awal kawinnya :)



tulipurple,


Ehhh mestilah darling akak lagi hensem...hahahaha.

silversarina said...

aNIe,

Amin. Thanks for the doa , itulah yang sentiasa kami semua juga harapkan .




king5zal ,

Thanks, dah buat dah, dapatlah jugak seposen dua posen nanti ...hihihi.



neeza,

kat sana memang azra pakai niqab ( bertutup macam arab ) sebab senang nak bergerak dan tak diganggu .