Tuesday, June 30, 2009

Anak mama dah balik :)

Tengah happy sangat sebab dua anak dara saya dah balik bercuti 2 bulan. Pagi tadi saya jemput mereka di Airport Kuantan. Mereka tiba semalam di KLIA tapi connecting flite malam dah tak de , jadi mereka tidur di rumah kakak saya dan pagi tadi ambik flite dari KLIA ke Kuantan.

Genap 10 bulan mereka di luar negara , terasa sekejap betul masa berlalu. Masa nampak mereka pagi tadi rasa macam tak percaya mereka dah ada bersama saya semula. Masing2 ada 2 tahun lagi untuk menamatkan pengajian InsyaAllah.




Esok bermulalah ' Charlie's Angels ' beraktiviti bersama. Tadi pun dari airport dah start merambu bersama , shopping sikit2 di Kuantan Parade. Bila ' Charlie's Angels ' mula 'menakluk ' Kemaman dan kawasan persekitaran, memang akan 'happening ' lah ...hihhi .

Aktiviti blogging ini pun akan kurang aktif buat masa ini .

15 comments:

cikMilah said...

Welcome home Princess Maya & Sofie..wow..the angels back in action!Have fun ladies...

zino said...

seronok le mama dia.... hilang segala rindu kan kan...

zino said...

seronok le mama dia.... hilang segala rindu kan kan...

pinatbate said...

amboi..seronoknya kak Rina !
selamat bercuti Sofie dan Maya..sempat puasa kat Malaysia ker?

Abang Long said...

Aiiii ... bila sudah dapat Charlie Angel's, blogger dilupakan ?

maklang said...

kita pun tumpang suka...he..he...

jangan habiskan barang2 kat kemaman tu tau..kita nak gak shopping sikit2...

anyway, have fun...jemput datang rumah ngan your angels and Izzat ..apa tu..ari tu Maya ada nak makan apa, tapi tak sempat datang tu...lupa dah maklang!

take care!

Kak Elle said...

hebat 'anuar's angels' akan JJCM sambil bershopping bergegah Cukai.

Welcome home princesses:)

hanieliza said...

Salam..
kakliza pun tumpang seronok..
kalau nak datang umah amik buku tu call dulu yer sebb kakliza ni selalunya macam sekut cipmo..

kakliza kini terasa sunyi pula sebb anak no3 [aritu cuti SPM selama 6 bulan] dok lepak kat umah layan sembang kkliza...

Zareda Norman said...

wow..,charlie angel telah menguasai kemaman yer..

bes kan anak anak dah besar kak rina.. boleh layan berfoya foya

suealeen said...

wahhh bestnya.. member borak gak tu. boleh borak lebih sket...

Linda Fzalin said...

wahhh..dh balik anak dara dua org tu ya...kim salam kat diorang k ina...ada geng ler dah...tak sunyi...

kakyong said...

salam kak rina,

sonok lah tu anak2 dah berada di sisi.. selamat beraktiviti dgn anak2... :)

JHaZKiTaRo said...

seronoknye die.. bile charlie's angels nak buat filem baru?? hihi.. anyway, kirim salam kat dieorg..

tulipurple said...

selamat bergumbira ek sis...wahhh,seronokkknye kan!sy tumpang gumbira :)

silversarina said...

To all pengomen,


Terimakasih atas semua komen kalian . Kami sedang bersembang tak henti2 , menang banayk beno benda nak diceritakan walaupun sokmo call dan chat dan sms dalam masa 10 bulan... hihihi.