Wednesday, January 21, 2009

INI BISNES SAYA

Ini bisnes saya masakini. Ia amat mudah diuruskan. Saya mengambil keputusan untuk bersama dalam rangkaian bisnes ini setelah 4 kali mendengar penerangan daripada 3 orang ahli bisnes dan akhirnya saya memilih orang yang kedua yang menerangkan pada saya tentang bisnes ini.

Setakat ini saya yakin dengan apa yang lakukan akan dapat memberi pulangan $$ kepada poket saya walaupun saya hanya target keuntungan yang sedikit tapi berterusan buat satu jangka masa yang panjang.

Syarikat ini juga mendapat anugerah Honesty bagi peringkat Asia Pacific . Ia bukan hanya di alam maya tapi ada ujudnya seperti yang tertera di website itu.

Kepada sesiapa yang berminat sila lawati website saya dan jika anda mendaftar di dalam jaringan bisnes saya anda juga akan diberi website sendiri secara percuma. Buatlah tabungan secara kecil-kecilan, yang paling penting sumber perniagaan ini adalah HALAL.

Apa tunggu lagi... mari bersama layari website ini ...... http://www.ceramictaman/?id=silversarina .... atau emel saya di .... silversarina@yahoo.com

12 comments:

Abang Long said...

Ada peluang buat bisnes ? Kelihatan menarik.

maklang said...

nanti maklang tengok...moga berjaya...

silversarina said...

abang long,

bacalah dulu dan kaji, nak join amat dialu-alukan





maklang,

maklang banayk $$$ lagi boleh buat tabungan untuk anak-anak.

Kak Elle said...

rina...

all the best semoga berjaya ... hmm...kalau poket tak cukup saya pinjamkan poket saya:)

zino said...

semuga berjaya... bila ada masa nanti boleh tinjau..

MULAN said...

awat tak leh bukak.. lembap betol lptp saya ni or the connection..

haaa, nak jugak tengok ni. moga sukses kak rina..

silversarina said...

kak elle,

Nak kumpul dana nak berjalan tengok umair ...hehehe.




zino,

thanks atas doa zino, semoga saya dapat apa yang saya hajati .


mulan,

akak pun tak dapat masuk sejak dari tadi, internet lembap betul malam ni .

Sumeyyah Shahril said...

all the best kak Rina.. neeza dah tengok tadi tapi tak baca habis lagi.. nanti ada masa, neeza try tengok lagi..

Sumeyyah Shahril said...

opsss!! terguna address lain.. ni Neeza sebenarnya ;)

babazahra' said...

hehe jadik bisneswoman lah pulak. takpe jaringan dah banyak. belum ada bisnes dah ada kroni dulu. boleh buat belanja pegi ke bulan nie

CikguZue said...

semoga sukses...doa saya dari jauh kak.

silversarina said...

neeza,

Dah sihat nanti boleh je jengok website bisnes akak tu, jaga diri baik2 ye ....kiss untuk baby sumeyyah comel tu.




babazahra,

nak cari dana nak bejalan dan merayau je akak ni ..hehehe.

boleh terasa yang baba dah duduk jauh , take care !




cikguzue,

Terimakasih atas sokongan dari cikgu yang jauh.