Tuesday, September 15, 2009

berapa umur dia ??

Hari ni berapa haribulan ??

15 september 2009.

Hari ni harijadi siapa ?

Harijadi Tokdaddy , my darling .

Berapa umur dia ?

Rahsia....

Janganlah macam tu, berapa umur dia ????

Rahsialah. Dia lahir tahun 1965 .... kiralah sendiri .







HAPPY BIRTHDAY MY DARLING

..... no celebration...sambutlah sorang2 ...hehehe.

16 comments:

JHaZKiTaRo said...

hahaha.. u know what.. today (15 sept) is my abah's birthday too.. what a coincidence.. hihihi.. kirim salam to your hubby..

silversarina said...

jhaz,


oo ye ke.. nanti boleh jumpa dan sambut birthday sama2. Happy birthday to your dad too.

Kak Elle said...

Happy birthday tokdaddy...muda lagi tu sebaya adik saya:)

silversarina said...

kak elle,

Tokdaddy muda 7 bulan dari Wanmommy :)

pB said...

selamat hari lahir
moga panjang umor dan sihat sentiasa

manlaksam said...

Selamat Hari Jadi Tokdaddy!

Semoga panjang umur.

Selamat Hari Raya dari Pak Man untuk Tokdaddy sekeluarga.

Ummi365 said...

Selamat Hari Lahir Tok Daddy, semoga Allah berikan kesihatan untuk terus beribadah..

aint-super-woman said...

Baru 44 ? Tua Atip 2 tahun le....

Hepi Besday to Mr. Anuar. Nanti nak balik beli coklat lagi ye... :)

PrinCeSS said...

hepi beday to darling tokdaddy..
suh ayah beli kek, pastu nyanyi happy beday tuk diri sendiri..hehe

Abang Long said...

65 ?????

Ish ...

Zaitun said...

Happy birtday to tokdaddy,masih muda lagi.

Zareda Norman said...

wish dari kejauhan aje ek kak rina..

muda lagi tok daddy tu rupanya

KAMATO said...

Amboi mudanya dah jadi Tok

suweileh family said...

Happy birthday tokdaddy, muda 10 tahun dari my hubby...hehehe.

UnGu VioLet said...

Akak..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
Mohon maaf zahir dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

Moga Syawal ini memberikan seribu kegembiraan, kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

silversarina said...

Terimakasih pada smua yang ucap selamat harijadi pada darling saya... semoga diberkati