Wednesday, September 16, 2009

Raya time ... maaf buat semua ...



SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

MAAF ZAHIR BATIN






( blog cuti buat seketika )

7 comments:

Kak Elle said...

Selamat hari raya wanmommy kalau tak kemana jgn lah tutup blog nanti saya rinduuuuuuuuuuuuuu

aNIe said...

Selamat Hari Raya juga buat Rina...Maaf zahir batin...andai pernah terkasar bahasa...

Jumpa lagi di alam maya selepas raya nanti...

Berhati2 memandu walau ke mana jua destinasi semasa raya nanti

aint-super-woman said...

Aik? Dah cuti? Betul ni?

Okay, we all pun nak ucapkan selamat berhari raya. Walaupun kita sama2 balik Perak, tapi rasanya tak jumpa...drive carefully ye.....Atip & I mohon maaf atas segala kesilapan jika ada....

Zareda Norman said...

salam aidilfitri kak rina. Maaf zahir dan batin

Sy@M!M! ^ AzM!r@ said...

Salam Aidilfitri juga buat makcik ina :D

take care esp bab2 makanan ni.hihi..

Mama Rock said...

kak rina, salam aidilfitri dan maaf zahir batin ya. drive safe!

Ibu n Abah said...

Assalamualaikum.
Selamat berkenalan. Best baca blog silversarina. Jika ada kelapangan, jemputlah ke blog saya
http://akak-akak.blogspot.com
bolehlah kita berkenal-kenalan.