Wednesday, November 19, 2008

RM55 sahaja......

Pagi ni nak tolong dan bantu jual koleksi keronsang dan gelang dari Korea .Bisnes Princess Maya yang saya tolong jaga dan kini ada sale penghabisan stok 2008 .... setiap satu barangan di bawah ditawar dengan harga hanya RM55 sahaja termasuk kos posting and handling. Sebelum ini barangan tersebut dijual dengan harga Rm63 - RM73 setiap satu (tidak termasuk posting and handling )j.

Saya dan darling biasanya akan mudah cair hati membeli kalau yang menjual adalah pelajar yang ingin mencari wang lebih .... harap ramai lah yang macam kami.....BODEK, BODEK....




kod no : 100 SOLD




kod no : 200


kod no : 300 SOLD


kod no : 400




kod no : 500



kod no : 600



kod no : 700



kod no : 800 SOLD




kod no : 900




kod no : 1000 SOLD



Sesiapa yang sudi membeli silalah emel ke ...silversarina@yahoo.com


Wang syiling 10 sen sebagai perbandingan saiz barangan .


Mari membeli ..........Terima Kasih Semua .

16 comments:

Kak Elle said...

Cantik2 kan tapi sayang gelang tu tak muat untuk saya and I prefer silver than gold...

Rina saya ada few of those korean brooch collections juga....semoga banyak yg membeli nanti Maya bolih beli lagi yg new designs pulak next trip home.

sya said...

Gelang yg kod 300 tu cantik sungguh.. kak sya ni minat tenguk je kalau pakai tangan gatal atau pun hilang.. jadi serik dah

zareda said...

kak rina

zar nak oder keronsang
tengok emel ek

D said...

kak rina, RM55 tu postage ke UK skali ke? hahahah!! memang cantik, tapi kat sini kurang pakai yg glamer2 nih! selamat menjual...

cikMilah said...

pandai princess ni cari duit..ok lah sayang, MakcikMilah support...

KAMATO said...

bagus juga sambil bloging boleh buat bisnes sekali

tulipurple said...

cantiksss...fefel karer takdak ke sis?nnt tgk email ek..

Neeza Shahril said...

bijak sungguh Maya berniaga.. payah students nak buat gitu kan.. rasanya kan, kalau letak kat sekolah Chukai ke.. SIS ke.. ramai cikgu interested ni.. apatah lagi kalau tahu dari korea..

kat sini pun ada banyak barang dari korea.. tapi neeza tak beli pun.. ;)

zino said...

ingat tadi dapat diskaun 10 sen hehe..

semuga business tu sukses.. zino nak oder apa ya hehe

silversarina said...

kak elle,

Memang gelang tu pendek sikit, muat tangan yang kecik, no 200 tu yang panjang sikit.

Koleksi yang ni hari tu kawan tolong jual dan hanya tinggal yang ni aja, nanti dia balik memang akan bawak yang design baru InsyaAllah.




sya,

Samalah kita, habis gatal tangan dibuatnya .




Zareda,

Thanks kerana sudi memebeli. Esok sampailah, InsyaAllah.



d,

Ini macam tutup bisneslah maya, harga postage lebih dari RM55 lagi..hehehe.



cikmilah,

Tq. Tak nak beli ke satu :P

silversarina said...

kamato,

First time tolong jual barang , bisnes anak :)



tulipurple,

Nak yang fefel, kod no 500 tu fefel karer tau , oder jangan tak oder :)



neeza,

Cikgu2 dah kurang nak beli sebab kaki jual dah ramai sangat kat sekolah2, pastu ramai yang jual barangan dari China jauh lebih murah dari yang korea punya , takleh bisnes lah jawabnya.



zino,

Oder, oder...thanks.

maklang said...

maklang kalau yang besar ni pakai selalu terjatuh . Nak pin kan kat bahu, tudung ni tak sampai lah pulak..nanti dah ada tudung besar boleh lah kot...

nurazzah8 said...

bagus, bagus...teruskan semangat berniaga...

silversarina said...

maklang,

nanti maya balik tahun depan maklang pesanlah keronsang yang maca,mana maklang inginkan, special diskaun minta pada maya..hehehe.




nurazzah,

Terimakasih atas sokongan anda. Semangat maya nak berniaga.

suweileh family said...

Comel betul kerongsang tu...nntilah bila dah blk kerja mesia nnti leh support bussiness maya, ni I tak kerja tau...hehehe

silversarina said...

sweileh family,

Nanti bawak balik dinar jordan ye.. thanks.