Saturday, January 9, 2010

awal tahun dah KO

Salam buat semua .

Entah apa yang tak kena agaknya , awal tahun lagi dah KO ... MALAS bukan saja nak update blog malahan nak menjengok blog pun MALAS .... sebabnya..... ketagih dengan FB ... kalau duk tercongok baca status gang kat FB boleh seharian pun tak pe .... saya cuti dululah ye dari blog ni .... agak2 dah macam terRAJIN saya jengok balik sini yer....



see you soon..hopefully ...

12 comments:

aintsuperwoman said...

alaaaa...boring la asyik nak pegi kat FB je...singgah le rumah I hari2!!! Jenguk pun tak pe kalau tak nak minum-minum...hehehehe

Zareda Norman said...

same here kak rina

cik hubby dah bising bising dah.. ehheheh

PrinCeSS said...

adehaaaaiiiii dah addict to facebook la ni..ish3
tp blogging lagi bes dr FB kot..sbb entry kat blog kekal..yang kat FB nanti lama2 hilang..

sya said...

sama ler kita

zino said...

memang betul macam ada gelombang GB ni hehe.. rasa nya ada musim juga.. hehe

babazahra' said...

hehe FB lagi addicted wooo. live kan kak ina

Kak Elle said...

bukan Rina sorang saya pun mcm malas sekali nak berblogging skg:)

Helena said...

same reason why i pun dah jarang berblog .... But am trying very hard to spend my time here at the blogworld this year.

zue said...

fb ni mcm dah berhantu...

UnGu VioLet said...

tuela pasal.. facebbok nie mmg berantu kan.. he3

silversarina said...

salam buat semua,

adakalanya memang macam dah tak nak buka blog lagi dah, tapi bila tengah lapang lebih sikit rindu balik pada blog ... so, update setakat termampu InsyaAllah .

臭豆腐Peggy said...

cool!very creative!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,成人圖片區,性愛自拍,美女寫真,自拍