Friday, January 29, 2010

Nasi Lemak ....... Kopi O



Friday morning :

1/ Pagi yang rajin .... cooked nasi lemak +sambal udang+petai untuk diri sendiri dan sambal udang tak de petai untuk anak2 , ayam goreng, telur goreng beserta salad untuk anak2 dan bitter gourd untuk saya .

2/ Merayau ke pasar pagi sorang2 ..... mission= rahsia ... alhamdulillah mission accomplished.

3/ Mimi's friend , hanis datang bawak 7 ekor anak rabbit yang berusia 2 minggu ... so comel dan gebu .. however still belum terbuka hati nak ada any pet setelah tuti mati .






Friday afternoon /evening .


1/Sending Izzat to the mosque for Friday prayer and off to yellow town to buy S***s .... AGAIN ???

2 / Naik geram bila nampak para lelaki siap berpakaian baju melayu lengkap tapi duk busy berborak / ponteng solat jumaat .

3/ Ke rumah Saz di kerteh .. dah ada 'cuppa coffee' date ... kakliza, mak kakliza, maklang turut sama .... macam2 makanan ada ... kenyang sampai ke malam.... Thanx saz .. nanti kita hi-tea kat my place pulak ye .





Selesai sudah Jumaat yang ke 5 untuk January 2010, syukur Alhamdulillah masih lagi diberi ruang untuk berada di muka bumi Allah sehingga kini.

8 comments:

zino said...

seronok tu jumpa kawan sembang2 sambil makan hehe

SoFie NuR said...

wahhhhhh...sakan...

misi ape tu? rahsia sokmo...

comeynyer rabbits tu..teringin la mimi tu nak bela rabbit jugakkk...hehee...

coffee party pulak..kang poning kepalo kang...

silversarina said...

zino,

jumpa lagi member2 dekat .... makcik2 ni memang riuh bila berjumpa :)





sofie,

nampak macam mimi nak bela, tapi nanti orang lain jugak yang nak kena jaga.. tak naklah mama.

kemaruk kopi tapi takleh selalu sangat , naya je nanti ...hihi.

tajnur said...

Salam!
Ate betoi ler kata org tua2,
org Melayu ni kalo soghang2 dia nyemedang tidor, kalor berdua deme ngogih cegiter tak2 habih2 tapi mun dah ghamei mengkomer kenduri pulak. Kalor dah ngeratkan silaturrahim tu kan berpahala dan panjang umur ( umur dah ditetapkan oleh Allah sejak azali lagi tp dgn umur tetap kita kita dpt buat byk kebajikan)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

wah! jalan2 minum kopi dengan rakan2..seronok kan?

hanieliza's cooking said...

Salam..
seronoknya brtemu gang...
sembang-sembang sambil membesarkan fizikal..
tapi memang hapening laa...sampai tak ingat nak balik wooo...

silversarina said...

tajnur,

kalau udah pompuan namanya , kalau tak bersembang dan makan-makan tak sah, tapi gang akak ni alhamdulillah baik2 , tak de gossip2 pun...hehehe.

bila ke kemaman boleh ke minum kopi dengan akak :0




hajah zainab,

suatu hari nanti kita minum kopi sama2 ye kak .




kakliza,

kalau jumpa akak ada je cerita yang happening dan mesti dapat tips masakan dari akak yang tak lokek ilmu , terimakasih kak, .

臭豆腐Peggy said...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛