Wednesday, January 27, 2010

keywords

Hari yang agak meletihkan .

Bila ada masa kadang2 saya lihat balik keywords pencari blog yang masuk ke blog saya secara sengaja atau tidak sengaja .

" Sarina" atau "silversarina" keywords yang digunakan bagi yang biasanya sengaja memang nak masuk blog saya .

Adakalanya lucu jugak bila keywordsnya "malaysia sugar mommy blog " , " rina macau ", "www.gambarnangka.com.my " . "rumah untuk dijual di kemaman " ...... tu yang terkini yang secara tak sengaja termasuk blog saya .

Apapun buat yang sengaja atau tidak sengaja masuk ke blog saya ..... jutaan terimakasih buat semua.

Tu aje nak kabo hari ni ... nak rehat kejap ...salam.

13 comments:

PINATBATE said...

hehehe..
"malaysia sugar mommy blog" tu yg tak tahan..penangan ayat Mimi lah ni..

aintsuperwoman said...

I pernah jumpa, Sexy WanMommy....hehehe...betulllll...x caya?

zino said...

tak kisah la nak ikut jalan mana asal sampai rumah rina hehe

Zareda Norman said...

hehhe macam macam dalam keywords kan

tajnur said...

Salam!
Wah kalor dah keluwor perkataan `rina` dan `baby rina` dah kira bukan lucu lagi kerana nama tu dah sinonim dlm jolokan `***melayuboleh`. Kalu dihyperlink ke blog ni tentu kecoh dan kepoh..

Anonymous said...

Ha ha ha!

KC

sya said...

mine ...sambungan nama anak2 tapi keywords cari tak tau le

UnGu VioLet said...

yerla kan kak.. tp bg mar, silversarina nie best sgt kak.. lekat jer dlm kepala mar nie..

Diarihatiku1976 said...

saay sengaja masuk sini.. peminat.. ahahksss

silversarina said...

pinatbate,

ada je yang senang nak diingat ..sugar mommy ...heehhe.



asw,

esxy wanmommy ...ayoyo .



zino,

ha ah kan , janji dapat tiba ke mari :)

silversarina said...

zar,

macam2 lagi yang akak dah lupa :)




tajnur,

kalau dah macam tu , memang orang2 guna internet ada macam2 tujuan .





kc,

heheheh.






sya,

kalau ck tu sure macam2 juga keywords orang search :)

silversarina said...

ungu violet,

makcik silversarina jadi pilihan ...aaauuuwww ..hihi.




diarihatiku1976,

thank you, thank you ,, nanti boleh bagi hadiah pada peminat ni ..hahaha.

臭豆腐Peggy said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區