Wednesday, July 8, 2009

bertemu kembali .....

Outing kami bertiga masih berterusan ... happynya rasa bila dapat keluar jalan-jalan bertiga ... yang tak bestnya gang 2 orang tu asyik ' pau ' pitih ladyboss...huhuhu.

Sumayyah besar degan Sumeyyah kecik ...


Kami sempat ke rumah mak Neeza yang buat jamuan pagi Isnin dan dapatlah kami bertemu baby baru Sumeyyah yang comel. Kat situ jugak dapat jumpa Mulan yang juga hadir bersama Zharif. Makanan kat rumah Neeza sedap belaka, macam2 ada termasuk nasi dagang, nasi impit, ketupat palas, cheesecake yang special dari Neeza dan macam2 lagi . Kenyang betul perut. thnaks Neeza for inviting dan tak lupa thanks a lot for the gifts from Saudi.


Semalam ke Kerteh bawak anak2 ni jumpa kawan2 lama saya di sana . On the way back sempat ke rumah Chef Hanieliza sebab memang nak beli buku2 masakan b


eliau. Beli 4 set dan sempat bersembang sekejap dengan kakliza yang peramah . Nanti kalau dah keluar buku2 yang lain kami nak beli lagi InsyaAllah.


Hari ni kami plan nak duduk rumah sebab ada projek masak-memasak pulak ... tengah rajin lah tu .

19 comments:

tulipurple said...

seronok nye dpt jumpa lg akak dr pdg pasiaq itew...bila plak turn kita.sure havoc jumpa ramai2 tu.

wahhh...ada projek masak2 ek..nak cikit..hehe.

zareda said...

kak rina

wah meriah betui life kak rina sekarang maklumlah ada eskort yang manis manis belaka.. ehhehhe

hanieliza said...

Salam..
wau..ada projek main masak-masak laa..
nak ngetes buku yg dibeli semalam ker..

SoFie NuR said...

hehe..bila lagi nak pauuuuuuu kan...

MULAN said...

ooooooo tak singgah umah kita poonn..!!! jumpa kak liza je ya..!!

Kak Elle said...

lom habis jalan2 ye rina...

PINATBATE said...

seronoknya..hati berbunga-bunga!

Mak Teh said...

Seronoknya dapat jalan-jalan merata-rata di escort oleh dua nakdara jelita !

Pastu dapat jumpa dengan kawan kita Neeza tu lagi. Pastu jumpa sifu memasak pulak!

Alhamdulillah, sungguh bahagiakan hidup Sarina ! Semoga bahagia selalu. Ameen !

silversarina said...

tulipurple,

Dapat jumpa kejap dengan neeza dan anak2 , nak sembang lama ada ramai tetamu kat jamuan tu, apapun hilang rindu pada dia n family.

projek masak ....ada yang tak menjadi...huhu.





zar,

Bodyguards dua orang ni tunggu je 'arahan' bersiap nak berjalan.. hihi.

silversarina said...

hanieliza,

Buku akak tu belum di tes lagi, ni masak2 masakan kami yang cincai-cincai je ..hahaha.




sofienur,

Tak aci ni , lepas ni semua sdn bhd...hihi.

silversarina said...

mulan,

Busy, busy.... nanti lain kali kita set jumpa n sembang2 ye :)







kak elle,

Berjela2 projek JJnya .

silversarina said...

pinatbate,

Bunga2 tengah kembang mekar di taman .... heheheh.





mak teh,



Memang syok kalau dapat jalan sama2 anak dara dua orang ni, sembang pun ada je yang benda yang kelakar , tu yang jadi happy sangat tu .

Makteh pun dah jumpa neeza kan, memang dia ni wajah nya lembut aje , sebab tu terasa rindu bila dia ada di saudi .Kebetulan saya kenal mak neeza , taklah malu sangat nak ke jamuan tu.

en_me said...

rajinnyerr beli buku tewww.. ehehe, salamm akak rinaa itteww

maklang said...

kalau lah rumah kita dekat, memang kita pergi jumpa Neeza...kena pulak ari kerja...memang tak dan nak berkejar ke sana...:(

aNIe said...

Rina..seronok dpt jumpa kengkawan yg jauh...sumeyyah dah nampak besar dah...

Betul kata tulip...bila pulak turn kitorang kat sini...

kakyong said...

kak rina,
nanti tepek lah foto2 projek2 memasak tu... ;)

Mama Rock said...

sekarang dia pau ladyboss...soon it's payback time. kak ladyboss tunjuk aje!

silversarina said...

en_me,

Penulisnya duk dekat sini mestilah beli buku2 tu :)



maklang,

Hari kerja nak buat camne, apapun saya sampaikan pesanan dan hadiah kiriman maklang ada neeza.

silversarina said...

aNIe,

Nanti InsyaAllah kita jumpa jugak .




kakyong,

Tak ambik gambo pun, masak soto dan tart gulung je ( tartnya tak menjadi ) .



mamarock ,

Tunjuk dengan mulut je nanti... hihihi .