Monday, July 6, 2009

Mari pakat bantu

Mari pakat bantu ..........


Hari ni nak tolong iklankan beberapa websites yang boleh kita sama2 membantu tuan punya websites untuk memajukan perniagaan mereka.

1/ http://www.zanuara.com/ .... website kepunyaan anak saya Zaid yang berkaitan dengan memesan/menyewa domain website untuk kegunaan individu mahupun sebarang perniagaan secara online di samping barangan lain termasuk sabun habbatus sawda' + minyak zaitun yang asli yang amat baik untuk kulit dan rempah ratus untuk menu masakan timur tengah.



2/ http://pcislam.com/ .............. juga website anak saya Zaid yang berkaitan dengan ilmu komputer . Boleh pelajari pelbagai ilmu berkaitan komputer di website ini.




3/ http://mycharisma2u.blogspot.com .... blog adik ipar saya Linda , yang menetap di Shah Alam . Beliau menjalankan bisnes part time menjual imitation handbags yang kualitinya amat bagus dengan harga yang amat berpatutan . Nak dekat raya nanti bolehlah sahabat2 pilih handbags mana yang berkenan .




4/ http://partimefitrahcleaningservice.blogspot.com ......... ni bisnes seorang sahabat blogger yang menawarkan perkhidmatan pembersihan dan pencucian rumah kediaman/pejabat atau sebarang bangunan di sekitar Shah Alam dan Klang . Pakej boleh diambil mengikut keperluan masing2 , secara mingguan/bulanan dan sebagainya . Senang lah sahabat2 yang tinggal di kawasan berkenaan untuk mencuci rumah hingga ke tip-top jadinya kediaman anda dengan harga yang amat amat berpatutan sekali.



Edit at 10.20am....


5/ http://buttonplanetent.blogspot.com ..... bisnes salah seorang anak blogger Nurazzah yang menawarkan pelbagai jenis butang yang comel-comel dan pelbagai designs ... memang sungguh menarik bagi yang rajin menjahit dan penuh seni jahitan....


Saya doakan agar kesemua mereka di atas terus maju dalam perniagaan masing-masing.... InsyaAAllah.

18 comments:

Kak Elle said...

anak2 dah balik rumah pun baru ye?semoga mereka berjaya dlm dunia biz masing2:)

silversarina said...

kak elle,

Saja nak tukar rumah, dah setahun rumah purple :)

Abang Long said...

TERIMA KASIH diucapkan.

Jazakumullah hulkhair.

Button Planet said...

hehehe...tak nak tolong promote biznez saya ke? ....

azzah8

maklang said...

Maklang doakan agar semuanya berjaya....Amin...

silversarina said...

abang long,

Kalau dekat memang akak pun nak dapat kan servis cuci tu , satu bisnes yang bagus sangat.




button planet ,

Tak ingatlah... tu makcik dah edit n3 dan masukkan bisnes button ni sekali...selamat berniaga !!




maklang,


Sama2 kita doakan untuk mereka . Amin.

tulipurple said...

semoga berjaya semuanya...sy mungkin memerlukan di antara khidmat2 yg disediakan itew.. :)

Zareda Norman said...

mari kita pakat pakat bantu..

Bantu org org kita berniaga..

Helena said...

Good idea.... nanti bila2 free nak jenguk.... :D

sya said...

Wah bestnya ada part time cleaning, nanti nak call tanya berapa pakej cuci tingkap ngan longkang rumah

suweileh family said...

Moga maju jaya perniagaan Zaid dan Ara. Alhamdulillah trip yang kami ikuti baru-baru ni memang berbaloi dan kami sgt puas hati.

Perkhidmatan house cleaning tu best nyer kalu ada di Amman.

zanuara said...

Thanks Mom tlg promotkan bisnes..:)

KAMATO said...

terima kasih, saya suka zaid punya pcislam

cikMilah said...

Waduh.. waduh.. buk.. sudah di cat rumah baru, dan kerjanya pun baru.. promoter gitu....
Hahaha.. gurau ya, jangan marah... Seriously, you're good! Seorang yang baik ialah yang memberi kebaikan pada orang lain...
Suka langsir dan cat rumah baru.. warm and cosy...

Tumpang lalu, Abang Long....saya doakan semuga berjaya bisnes ini...

Linda Fzalin said...

thanx a bunch k ina tolong promotekan blog...insyaallah dengan doa akak...lin beroleh berkat dan kemajuan...insyaallahhhh...
jgn lupa ya bloggerz semua singgah ke http://mycharisma2u.blogspot.com

MULAN said...

umair tu tembam nyaa..!!! geram nak cubit pipi dia..

ooohh dia dah jumpa kak hatice & baddin..

thanx for d info.. nanti pi turki ikut zaid la..

Mama Rock said...

weiiiii, baru baca entry makan durian tu...kak rina ni macam mak saya sebab dia suka durian dan dia diabetic, tapi janji untuk seulas tak akan di tepati he he he!

kakyong said...

kaka rina,
ingatkan saya dah salah masuk rumah tadi... hihii..;)