Tuesday, July 21, 2009

Sunyi sementara ....

Sunyi balik rumah ni .... anak2 dara berdua tu dah ke KL pagi tadi dan esok ke Singapura , jalan-jalan . Isnin nanti baru balik ke Kemaman semula bersama ayah mereka yang balik cuti InsyaAllah.

14 comments:

Abang Long said...

Rasanya Hari Raya akan datang semua ahli keluarga akan berkumpul ?

Maaf, sekadar bertanya, adakah Kak terima emel dari saya ?

Terpaksa bertanya, sebab ramai yang komplen tak terima emel dari saya.

cikMilah said...

kakRina, elok tu bersunyi seketika, kendurkan otot, rehatkan lelah nak berdepan dengan keriuhan minggu depan....
Pinjamkan 2 princess pada Queen L ya..so akak kita tu tak sunyilah weekend ni..

cikMilah said...

Tumpang lalu Abang Long. KakcikMIlah adaa terima email, belum jawab je sbbb... tahu la kan.. akak awak sorang ni....

silversarina said...

abang long,

Seperti biasa raya memang takkan dapat kumpul sekeluarga, tahun ni separuh ajli keluarga aje yang ada di sini..... sofie, maya dan darling akak raya jauh di rantau orang , sempat berpuasa je kejap di sini Alhamdulillah.

Baru lepas balas emel abang long...thanks.





cikmilah,

Rehat kejap , lepas tu akan JJ lagi sama2 ....hehe...bagi chance kakak kita tu berteman 3 hari :)

Kak Elle said...

wanmommy...

terima kasih pinjam kan princesses to me tapi lupa nak bagi tau mereka pondok saya bukan 5* ye:)

silversarina said...

kak elle,


Jutaan terimakasih bagi mereka tu save duit on lodging , suka sangat diaorang tu...hehehe.

Queen Of The House said...

Rina, sunyi kejapa je lah tu. Insyaallah lepas ni riang semula - full house!

Mak Teh said...

Sekejap ramai, sekejap sunyi. Begitulah keaadaan sekiranya anak-anak belajar jauh di rantauan. Tambahan pula bagi Sarina Cik Abangpun sekejap ada sekejap tiada ! Hehehe, apapun kita bersyukur kepadaNYA kerana memberi rahmatNYA kepada kita.

aint-super-woman said...

Ish-ish-ish..pergi berjalan lagi? Aje yang x de keroje deme ye...:)

Mama Rock said...

a moment of silence, and a cheerful hurray will follow next week...ok le tu ;)

maklang said...

enjoylah sunyi2 kejap...simpan tenaga untuk keriuhan minggu depan!

Cat Cat said...

Takpe Kak Rina... Time for you to take some rest and shop till you drop... Kekadang best jugak tinggal seorang seorang kat rumah... Can do whatever you wanted to do, eh...?

Neeza Shahril said...

Diorang dah berangkat ya.. TOday sampai lah tu. Neeza juga yang tak kesunyian kat dalam rumah ni.. Riuh rendah dengan jerit pekik anak-anak.. hehee..

MULAN said...

kot sunyi sangat, mai sini la.. lets rock mesra mall..!!!