Wednesday, July 29, 2009

Party Spirit....

The birthday celebration went on and on......





A small party was held at home this evening . The party guests were... Izzat, Maya, Sofie, Ayah and Mama ..... hahahaha .



















Let the pictures speak for the joyful party spirit ..............

11 comments:

Kak Elle said...

Best nya bila semua dah berkumpul kan?meriah party walaupun hanya family aje....

PINATBATE said...

Seronoknya!
Happy birthday Mimi cute @ tokey butik kecantikan..
Semuga sihat,bertambah bijak belajar dan ceria sokmo!

cikMilah said...

Haaaa.. finally dapat gambar Izzat senyum...! Errr... tak main musical chair ke?Mimi sure very happy birtday kali ini kakak & ayah balik.

silversarina said...

kak elle,

Memang bising betul semalam, memang kami je yang hadir , nak raikan si kecil tu, orang lain pun jadi macam budak kecik :)







pinatbate,

Pagi potong kek di sekolah, petang tak potong kek sebab hanya cupcakes yang ada , saja suka2 buat macam party...hehe.





cikmilah,

Izzat tu memang suka buat muka macam gaya bila bergambar dan jarang nak buat senyum.Mimi tu tengah exam mid-sem 2, budak kecik memang nak fun-fun jugak walau tengah exam :)

Cat Cat said...

Kak Rina,
Best jugak sekali sekala berparti dengan keluarga yang tercinta.... Seronok, kan..??

maklang said...

seronok tengok party mimi...:)

Neeza Shahril said...

nampak meriah sungguh walaupun guestnya tak ramai hehehe..
Tapi anak2 memang cam tu kan, especially yang kecik ni. Mesti nak judak party..

silversarina said...

cath,

Yesss, big party for us.





maklang,


Layan jelah budak kecik :)





neeza,

neeza sure best sebab anak2 masih kecil, tiap kali ada birthday sure semua amat gembira .

aint-super-woman said...

Kenapa x masukkan gambar mama & papa dia pakai topi???? Mesti cute! Heheheh

MULAN said...

waaahh... seronok & memang seronok party tu nampak nya.. baby umair je xde, kalau ada mesti lagi gempak..

"happy belated birthday mimi"

silversarina said...

aint-super-woman,

Mamanya diimpot khas jadi fotogtafer , tak main topi2 tu, I ni kan dah tua...hehehehe.




mulan,

Kalau baby Umair ada , memang lagi hebat party ni, orang lain tak nampak dah dalam gambar , asyik gambar Umair sajelah yang ada :)