Monday, November 9, 2009

CHILD

Monday morning blues ...... care to glance at this cartoon ??????


10 comments:

zareda said...

Ini betul betul kena tepuk dada tanya selera.. yang mana satu better utk diri sendiri ni.. :)

Abang Long said...

Apa yang kita ada adalah yang terbaik buat kita. Itu kata - kata dari tuhan.

Zaitun said...

Fikir mana yang terbaik dan doa untuk yang terbaik

PrinCeSS said...

i don't know what to say coz i dunt have a child yet..^^

kak Anie said...

Rina...kata-kata yang tertera pada katun tersebut adalah luahan rasa dari mereka yang berbeza pemikiran dan pendapat...apa yg diberikan ALLAH pada kita adalah yang terbaik...

aintsuperwoman said...

hubby kalo boleh nak lagi another child !!! (mcm yg anak Timah tu..hehehe)

Kak Elle said...

I only have a cat soon tak bolih bagi jawapan:)

silversarina said...

zar,

sebelum pilih yang mana satu memang kena betul2 buat perancangan yang amat teliti dan detail.




abang long,

apapun kena plan dan cuba jalankan apa yang telah dirancang .

silversarina said...

kak zaitun,

setuju sangat apa yang akak cakap .



princess,

sebelum ada baby kena set dah planning .

silversarina said...

kak anie,

setiap kita boleh buat pilihan berdasarkan keperluan sendiri .apapun harap agar semua berjalan sebaiknya InsyaAllah.




asw,

I dah berulang kali tengok gambo si tembam tu, bila lapang memang nak pergi kejekan pipi dia tu ...kome muda lagi boleh le tambah askar :)




kak elle,

Tu kena pilih jugak tu, kucing membahagiakan akak ke akak membahagiakan kucing :)