Tuesday, November 3, 2009

Sapa nak berpasangan dengan saya ????

Warning : N3 MERAPU !!!

Antara rancangan di channel 701 yang paling saya minati adalah The Amazing Race . Kalau termiss rasa sungguh terkilan . Bila tonton rancangan tu selalu bayangkan yang saya jadi peserta rancangan itu . Saya dan darling ke, saya dan Zaid ke, saya dan anak2 yang lain ke ..... bila berangan lama2 jadi sedih sebab saya bayangkan yang kami akan jadi pasangan pertama yang akan disingkirkan .

Sebabnya banyak :

* lari pun tak larat , semput .

* jalan laju pun terhegeh-hegeh .

* fobia tempat tinggi...gayat .

* kalau kena makan benda2 pelik memang menangis kat situ .

* cepat mengalah, kalau dah rasa peserta akhir akan berhenti di situ jugak .

* dan banyak lagi yang tak dapat dinyatakan di sini.


Rasanya semua sebab kekalahan di sini adalah disebabkan SAYA dan bukan pasangan saya...

Ada sesiapa nak jadi pasangan saya masuk The Amazing Race ..... hahaha.

20 comments:

PrinCeSS said...

ahahaaahaaa...
saya x mohla jadi partner awak..
sebab sure nanti dua2 give up & nangis kat situ jugak..^^

silversarina said...

princess,

Saya pun kena tapis dulu sapa pasangan saya ...hahahah.

SoFie NuR said...

macam xleh nak berpasangan....nanti i tinggalkan u kat belakang pulak!!! buatnya kena lompat dari tempat tinggi kang jadi 'i jump but u wont jump' hehehe....

silversarina said...

sofie,

sian kat I, ajak mimi lah nanti bila dia besar sikit, at least dapat masuk TV, femes ..hihi.

aintsuperwoman said...

I nak! I nak! sebab kan, criteria yg disebut tu, semua macam kenaaaa je ngan I, so, kalo dah 2 - 2 mcm tu, tak lah you salahkan I, I salahkan you !

You jump, I jump! hehehe

Kak Elle said...

wanmommy sori saya dah tak bolih lari...nanti semput jugak...haha

Zareda Norman said...

saya sudi..

Dari saya yang injured lutut.. hehhehe

Abang Long said...

aintsuperwomen, we jump two-get-her. Silversarina lihat sahaja. SoFie NuR, takkan nak tengok je ? Hmmmmm ....

moon said...

Kak Rina,
Ketawa cik moon n3 kak rina kali ni, ingatkan cik moon saja yang angan2 macam tu. Cik moon selalu berangan berpasangan dengan hb lah pastu dah bayang sure sakannye bertengkar...hehe..dah tau dah.

Zaitun said...

kalau kak Zai langsung tak boleh jadi partner sebab semua dah longgar nanti susah aje Rina nak pasangkan semula.HEHEHE....

are you said...

sy tiap2 minggu mmg x terlepas tgk amazing race. sama mcm akak. berangan2 sy slh sorang pesertanya.

kalau 10 thn dulu nak je sy join. kalu skrg, alahaiiiiiii....takut sekerat jalan mtk nk quit.

hehehe...

CikguZue said...

best jugak kan idea berpasangan ni...hehe...
tapi sure den x dapek nak tolong, sbb samaaaa aje. hehe

Mak Teh said...

Salam Sarina !

Rasanya sarina boleh berpasangan dengan mak teh. Pertama sebab Pak haji tak mahu jadi pasangan mak teh dalam kes ini. Dia kata kalau nak tour europe pun kena bawa kerusi sorong tolak mak teh.

Kedua mak teh hanya boleh buat dalam angan-angan sahaja seperti juga dari muda mak teh berangan-angan nak travel around the world naik jeep atau bas. Kemudian imagine masa muda dulu nak bawa anak-anak sekali. Masa sekarang ingat anak-anak akan fly-in and join kat mana-mana bandar yang kita sedang berada.

Hehehe! Memang seronok berangan-angan. Pada orang yang masih muda lagi buatlah! Kami dah berjalan macam itek pulang petang!

Tabib Haji Norjae said...

Mohon kekuatan dari Allah. InsyaAllah.

en_me said...

dah lamer x tengok amazing race tewww.. ehehe, salamm

tulipurple said...

kui kui..cute aaa n3 nie...teringat hubby yg beriya2 nak masuk reality show mcm nie,tp kok bininya enggak pandai berenang..kensel terus..huhu.

mama said...

aduhhh kak ina, saya baru k daftar jd pasangang akak td...
jgn lah mengaku kalah kak...

silversarina said...

Terimakasih kepada semua yang sudi menjadi pasangan saya . Bermakna semuanya tak kisah kalau kalah awal, semangat bertanding yang perlu ada , masuk TV kita terkenal....hahahaha.

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

alamak...same la..sy die hard fanz TAR..kalo masa mak cik muda2 dlu..nk gak sy jd partner..hehehe..confirm stiap pusingan kita dpt no.1...hehehe..merapu2.. ;)

silversarina said...

adam,

kenapalah kita tak ditemukan masa makcik muda...adam pulak masih bayi... makcik yang tak nak partner dengan adam...hihi.