Thursday, November 12, 2009

LEGA !


Alhamdulillah , lega sangat masa dapat keputusan mammogram pagi tadi , semuanya normal , syukur , syukur , syukur.

10 comments:

SoFie NuR said...

alhamdulillah...

aNIe said...

Alhamdulillah Rina...akak dulu masa buat bila dpt keputusan yang melegakan...

Kak Elle said...

saya tumpang genbira juga dgn result yg ada tapi nak lah rajin buat tiap2 tahun ye?...

silversarina said...

sofie,

memang lega , syukur.






kak anie,

Dup dap dup dap nak dengar perkataan pertama .



kak elle,

memang akan buat 1 1/2 tahun akan datang InsyaAllah .

Zainon MA said...

Alhamdulillah...Kena rajin jaga makan n berdoa. Saya pon dok teringat nak buat follow up every 2 years. Oh ye, nak kabo, teman nak ciluk sajak autumn kome tu....Nostalgia mengimbau zaman muda kita dulu.....

hanieliza's cooking said...

Alhamdulillah..
kakliza ada plan gak nak buat tapi biasalah asik tangguh jer..
even ujian untuk papsmear pun dok bertangguh jer...

maklang said...

syukur...saya pun nak plan pi buat laa...dah lama cik abang suruh pergi...

Syukur semuanya OK...:)

silversarina said...

Zainon MA ,

Akak baru 1st time buat , semuanya kes takut lah , takut nak hadapi sebarang kemungkinan .

Copy je, akak pun ambik kat internet juga sebab memang rasa kenangan autumn tu ada kena mengena dengan sajak tu :)




kakliza,

Pergi je cek akak, sekajap aje. Saya ujian papsmear dah berzaman tak buat , tengoklah nanti nak buat jugak tu .




maklang,

baik buat untuk tau dan cuba hindari sebab2 kanser mana2 yang boleh , sekarang ni pemakanan yang dikatakan penyebab utama .

are you said...

alhamdulillah. syukur.

臭豆腐Peggy said...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區