Thursday, December 4, 2008

Gembira rasa di hati..............

Gembira rasa di hati...........



















































































































Darling ku pulang hari ini..............

16 comments:

Kak Elle said...

makoi....ingat kat bawah ada gambar cheesecake....hahaha

selamat berhoneymoon ye dan JJCM ...salam aidil adha juga:)

silversarina said...

kak elle,

gambar cheesecake kena tangguh next entry sebab zaid and the gang keluar bawak camera yang dalamnya ada gambar tu ...hehehe.

Tengah nak buat cheesecake yang baru untuk darling :)

Kak Elle said...

wah bukan main dia tenaga hidup kembali mentang tokdaddy tiba hari ni...smlm cheesecake hari ni cheesecake lagi....nak sikittttttttt jugakkkkkkkk.....hehehe

silversarina said...

kak elle,

harini buat dua lagi satu besar satu kecik tapi tak de stoberi dah habis kat kedai, letak manik2 je.

Kak Elle said...

letak lah kiwi fruit ke,peaches ke,chcocolate swizzle pun bolih ...

mama said...

wow seronok kan insan tersayang pulang jua akhirnya..
saya pun tumpamh gembira.

ZLAA said...

dah agak dah..........

ummu asiah said...

Alhamdulillah...happynya kak rina..

ummu asiah said...

Alhamdulillah...happynya kak rina..

Neeza Shahril said...

syioknyeeeeee!!!! darling neeza pulak nak pergi tinggalkan neeza.. uhukkkssss... tapi takpe.. kejap je.. seminggu lagi jumpe balik :D. Insyaallah...

tulipurple said...

semoga gumbira selalu...wah2,dpt ku rasa aura gumbira itu sampai ke sini..hehe.

Zareda Norman said...

kak rina

eh eh senyum smapai ke telinga nampak.. hahahhaha

blackpurple @ jowopinter said...

Salam kak Sarina.

Owh. Darling balik ye.

:)

Cat Cat said...

Ohhh, cik abang nak balik ya... Busy sakan lah ceritanya... Jangan lupa update blog ya Kak Rina... Have fun with your abang.. Haha.

silversarina said...

kak elle,

semalam on the way ke epot singgah kat giant beli strawberry , dapatlah jugak topping stoberi:)



mama,

kali ni lama juigak dia keje sebab ada plant shutdown .




zlaa,


hehehehe.





ummu asiah,

Syukur dapat bersama kembali , sebulan cuti.

silversarina said...

neeza,

Bestnya walaupun kena tinggal sebab dapat abang neeza tunaikan ibadah haji, jaga diri dan anak-anak baik-baik ye.




tulipurple,

Wah hebat ni main aura-aura... thanks.





zareda,

Ehhhh dah takleh tutup mulut sebab asyik tersengih dari semalam ...hehehe.




blackpurple,

Ha ah...49 hari tak jumpa babe :)





cat cat,


Kini boleh siap balik kmapung dan JJCM.... nak ikut??? Tak boleh :P