Friday, December 26, 2008

Indahnya ciptaan TUHAN.

Entry ke 2 buat hari ini..... saat ni tinggal berdua dengan mimi . Izzat ke futsal court selepas solat Jumaat tadi dan darling ada di surau tolong ahli surau sembelih dan masak kambing untuk kenduri doa selamat malam ni di surau . Ingat nak bawak mimi ke swimming pool di kelab tapi hari gelap macam nak hujan ....tengok kalau kejap lagi masih tak hujan bolehlah pergi sekejap.


Masa cuti baru ni ada juga klik sana klik sini dengan klik-klik baru yang darling hadiahkan tu, bila balik tengok semula terasa betapa amat indah ciptaan Allah Maha Esa .

Antara gambar yang jadi feveret saya seperti di bawah... di Butterfly Farm, Penang ...











Nak kena ke kelab kejap... ada peluang hari cerah ... mimi nak berenang dan berendam.. kelas berenang start minggu depan, semangat dia nak belajar berenang .

7 comments:

aNIe said...

Rina...cantik2 gambar tu...memang sungguh indah ciptaan Allah

Tapi akak geli tengok ulat gonggok tu...geli...

PrinCeSS said...

wah cantiknye..subhanallah
p/s : mesti tertongeng2 cik ina menangkap gambar2 ni ek..:P

silversarina said...

aNIe,

Tu ulat bulus ebelum jadi rama-rama, I takut terkena bulu nya , geli jugak sebenarnya :)




princess,

Cik ina photographer,sanggup buat apa saja , janji dapat capture photos...hehehe.

mama said...

ooooo klik klik tu camera ye .

DrSam said...

salam,

ape kabor orang Kemaman? cantik photo yang diambil.

Kak Elle said...

wah wartawan dr 'klip-klip' dah mula bertugas nampak nya...gambar2 tu buat calender Rina.

silversarina said...

mama,

masih belajar nak guna gadget kat camera tu :)





DrSam ,

Wassalam , orang kemaman sihat , kalau DrSam selalu ziarah bertambah sihat kami nanti :)



kak elle,

wartawan di US pun jangan lupa tugas anda , klik sana klik sini tau .