Tuesday, December 23, 2008

Zooommmm ke zon ini....

Terima kasih kepada semua yang meninggalkan komen berkenaan "Anak Lelaki Derhaka".. semoga kita dijauhkan dari sifat tersebut dan menghargai ibu dan bapa yang tiada sempadan jasa mereka dunia dan akhirat.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Alhamdulillah...best dapat JJCM tiga hari ...... kami berJJCM di zon di bawah...




Semasa berada di zon di atas kami sempat merasa makanan-makanan di bawah....








Dalam zon ini juga kami sempat menghadiri Wacana Perdana di bawah....










Kami juga sempat melakukan aktiviti seperti di bawah...











Sebelum pulang kami sempat ziarah masjid di bawah.....










Itulah antara JJCM kami ke zon Kg. Tok Sangkut... kat mana tu ?????

21 comments:

Zareda Norman said...

kg tok sangkut pasir mas ker..

mesti pergi rantau panjang ni kan.. hehehhe

jshila jamal said...

kat kelantan ye??tp tk tau la daerah mana..hehe..bestnye nasi dagang!!

MULAN said...

pi mana tu kak rina... seronoknya jalan2 makan2... wuuii sedap semua food tu.. drooling..drooling..

cikMilah said...

uish.. nasi burung puyuh pun ada...
kat pengkalan kubor ke?
Uniknya mesjid tu...

manlaksam said...

Waaaa..gi Balai Islam Lundang, Tesco KB, Rantau Panjang dan Masjid Beijing tu.....satu lagi tu kalau Pak Man tak silap Masjid Tok Guru tu.Betul ke?

SoFie NuR said...

zon kg. tok sangkut la pulak..huhu

mama said...

salam kak ina.. zon tok sangkut kat mane tu?

nurazzah8 said...

Tak pernah menjejakkan kaki lagi ke negeri ini....

maklang said...

kat mana tu??maklang baru nak tanya...

suweileh family said...

Kat kelantan...tu balai Islam Lundang, masjid china yg tok guru ilhamkan, dan tempat2 shopping kat kelantan, nasi dagang kelantan coz beras dia warna hitam, betul tak?

cikliah said...

Wahhh... ini betul2 tersangkut namanya... hehehe...

silversarina said...

zareda,

Betul dah tu , ada jugak sangkut-sangkut tempat yang akak pergi baru ni :)




jshila jamal,

ni dah bocor jawapan ni, tak aci ni ...hehehe.





mulan,

kalau pi kg pak sangkut ni memang makanan sedap-sedap , ada lagi yang akak tak letak gambarnya ....kelate , nasi dage aye memangs edap.

silversarina said...

cik Milah,

nasi burung puyuh special tu ada di tanah Merah , kawan akak kata mesti makan kalau ke TM barus ah yang kita dah ke TM.

silversarina said...

manlaksam,

Bravo !

Confem pak man oghe kelate asli, semua yang diteka tepat sekali dan masjid tu pun memang masjid tok guru di pulau melaka, saya tak sempat nak contact pakman sebab ada kawan kat Tanah Merah dah awal-awal nak bawak kami JJCM .

Tahun melawat kelate dah nak habis dah .

arsaili said...

salam..sedappppppppp nya makanan

PrinCeSS said...

zon kg tok tak tersangkut x singgah? hehe
amboi mimi bergaya tul..tudung hijau, spek pink...uish

Neeza Shahril said...

suspen betul lah Kak Rina.. kat mana tu yek? tapi tempat yang mimi posing tu cam meriah aje.. comel2 nya kasut kat situ..
dan nampah sangat lazat food2 yang dimakan tu.. :))

Abang Long said...

TRANSFORMASI POLITIK. Saya sedang menunggu cd nya.

silversarina said...

sofie,

memang sangkut pun, habis disangkutnya duit ...huhu.


mama,

kat negeri cik siti wan kembang.




nurazzah,

kena lawat sebab memnag banyak benda yang akan kita tersangkut hati.



maklang,

mana lagi, kelate lah.




suweileh family,

betul tekaan tu, kat kelate negeri Tok Guru , sejuk je mata pergi sana , best.

silversarina said...

cikliah,

memangs ah tersangkut ..hehehe.



arsaili,

paling sedap nasi dagang dan nasi lemak burung puyuh tu , yummy .




princess,

semua sangkut, duit yang paling banyak sangkut :P




neeza,

kat kampung neezalah tu, memang best makanannya dan barangannya murah-murah .


abang long,

bagus , mesti beli, tak puas saya tonton, gamat habis dewan malam tu , kami pun kebetulan lalu kat situ dan nampak iklan program tu terus tingalkan anak2 di hotel pergi berdua dengan hubby, keta kami plat number N9, ramai yang ingat kami ni penyokong KJ.. yelah hubby pun sekampung dengan KJ tu ....hehehe.

MuhasFazar said...

nyum nyum mcm2 makanan ada.