Wednesday, October 22, 2008

Terima kasih daun keladi.....

Cerita bergambar buat hari ini..... antara hadiah yang diterima dari rakan bloggers dalam bulan syawal ini.... terima kasih daun keladi , semoga persahabatan kita kekal abadi.....



kacang pool ( satu tin dah habis .... ) dan bedak M & S ..tetap pilih wangian lavender ( ungu beb ) , mimi yang tumpang guna jugak.... hadiah dari Singapore top model.... ribuan terima kasih .



topi tu Queen L yang bagi sebagai hadiah kawin Zaid... thank you ye groovy granny !!


oil lamp dari saudi mommy ...tudung hitam tak sempat nak snap gambar .. akak memang suka oil lamp/ zen burner, macam tau-tau je...syukran.



carry cradle hadiah dari makteh Umair.... lena nya dia ....


lunch bag untuk ibu umair isi barang baby ...hadiah dari International Hill...thanks a bunch !!


Salam dan jutaan penghargaan buat semua yang sudi menjengok blog wanmommy....

15 comments:

Kak Elle said...

Nak lagi ye? kena mai sg ok?...hehe

Glad topi tu muat dan terletak di kepala Umair...bootie pakai tak or belum muat lagi?

Lucky girl bedak given at random and you get Lavender feberet colour huh?

pssstt neeza next time I nak lamp tu ye ... hahhaa

silversarina said...

kak elle,

booties muat je, nak pakai kat jordan masa musim sejuk, nak simpan semuanya sampai tua nanti,kenangan abadi.

Kebetulan mulan tak de, maklang suruh pilih roses or lavender, apalagi sauk lavender lah, sedap baunya..thanks akak.

cikMilah said...

MasyaAllah, macam budak besar...cantik terletak topi tu...

Alahai.. sian nengok baby sitter sampai terlena jaga baby...ke temankan baby tidur tu Maksu?

silversarina said...

cikmilah,

dah 4 kg lebih si baby umair tu, muka pun dah macam budak besar ...maksu asalkan dapat dukuk sebelah baby amatlah sukanya dia :)

PrinCeSS said...

amboi seksinye maksu tido..
die yang terlebih lena nampaknye..eheh
cantiknye 'lampu aladdin' tu..sure wanmommy suke..kan2

SoFie NuR said...

Wah..lena n seksi tul maksu tu..tembamnye umair..bile la dapat gomol die..hehe

silversarina said...

prinxess,

maksu tu kalau dapat sepanjang masa nak jadi babysitter, pastu tangan dia asyik kat pipi si baby tembam tu , ma cubit dia pun cubit ..hehehe.


sofienur,

nanti jumpa sure dah besar dan debab , dia dah pandai manja nak didukung.

Neeza Shahril said...

sebenarnya neeza tengok benda tu cantik tapi tak reti nak guna pun.. hehee.. glad yang kak Rina suka..

psttt.. kak Elle.. nanti neeza balik lagi sekali ya.. ;)

Ummi365 said...

alhamdulillah it arrived safely. Geramnya tenguk umair tu,kejap je dah besar.

zino said...

banyak nya hadiah..

hari2 membelek cucu je lah ya hehe

RozIlah Kamarudin ImOlie said...

wanmommy mesti happy eh??!!

Cat Cat said...

Kak Rina,
I love the oil lamp... Cantik sangat.. Susah nak dapat kat sini....

suealeen said...

kak rina,
dalam bahasa banjar, ma-ling tu bermaksud pencuri...

what a cute boy!

silversarina said...

neeza,

memang akak suka tapi kena cari 'colok' yang ketul2 kecik, kat jordan dulu banyak ada di kedai perfume, tak sempat lagi nak cari, biasanya zen burner guna wangian dan lilin .. thanks sebab nampak memang barang dari tanah arab :)



ummi,

kagum dengan quality bag tu , nanti akak nak order jugak, nanti akak sms ye nak yang mana satu , cantik dan kemas sangat jahitan ummi.



zino,

cucu murah rezeki,dah tu lahir pulak musim raya , macam2 hadiah dapat da duit raya kalah maksu ... gembiranya dapat telek dan gomol cucu setiap hari , tak setiap masa , wanmommy banyak urusan di luar jugak :P

silversarina said...

rozilah,

terasa sedih dah bila ingat nanti cucu balik ke jordan... terdengar2 tangisan dia ...huhu.



cat cat,

that oil lamp memang kat negara arab je , akak dulu pun tak beli kat jordan sebab beli yang style modern, suka sangat bila neeza bagi, letak kat ruang tamu akak lagi :)




suealeen,

maling=pencuri ... hehehe. tapi 'pencuri' pool ini sedap , besar2 kacangnya .