Friday, August 14, 2009

Great moment continues....

Our visit to Manukan Island was indeed a great pleasure to all of us .

Located just 15 minutes away by boat from the city of Kota Kinabalu, Manukan is the second largest island of Tunku Abdul Rahman Marine National Park. For the avid diver, the reefs at Manukan Island offer excellent crystal water and beautiful corals. For those who want to enjoy the scenery, take a leisurely stroll along the nature trail or simply laze by the long stretch of beautiful beach.


Jesselton Point KK

Manukan Island




On our way back to the mainland, the guide took us to Kg Air Pulau Gaya . Those shabby houses have been there for ages . Most of the residents are fishermen .


Manukan Island


Izzat as the boat operator .............. what an experience








Kg Air Pulau Gaya

A boy in his 'see-thru' attire was flying his kite from the rooftop at Kg Air


A mosque in Kg Air Pulau Gaya


Hoping to visit the island again InsyaAllah.........

11 comments:

aint-super-woman said...

Caya la that boy! Main layang2 atas bumbung...and...and...tak pakai apa2 lagiiii....he must enjoy life very much...so free..no worry...hehehe..bestnyer!

Cat Cat said...

Kak Rina,
Cath tengok the first 3 pictures, you stood behind your hubby. It's indeed very true that "Behind a successful man, there is always his wise woman supporting and encouraging him".. (something like that eh...)

silversarina said...

aint-superwoman,

There's a girl who was climbing up the the roof neked , felt pity to snap her pic .... living in those houses make them embrace nature more :)






cath,

Hahahahaha.... actullay it's my body politics.. akak being behind him was to cover half of my body . Izzat noticed what I was doing and he once said " Mama asyik cover line aje . "

aint-super-woman said...

About standing behing your hubby...I agak dah! Mesti nak cover punya....I pun buat macam tu jugak! Hahahaha....hey....be proud of what we are laaaa kann! hehehe...next time bila bergambor, kita dok kat depan dia, hehehee....

Zareda Norman said...

besnya kak rina

zar dah 2-3 kali ke KK pun taks empat nak sampai Manukan Island..

PINATBATE said...

teruja sungguh nengok budak atas bumbung tu...
budak tu tak gayat ker kakRina? hiks..

zany said...

hebat tu, main kite atas bumbung rumah atas air, naked somemore, ha, ha......

KAMATO said...

Kak Rina, kat pulau gaya tu ramaikan PATI dari philipin, kadang2 kedatangan kita ke pulau tu kurang mereka gemari

silversarina said...

aint-super-woman,

Taktik menjadi tau, nampak agak slim sikit ...nak ke depan tu belum bisa lagi , malu ...hehehe.






zar,

kena pegi tu , memang cantik sngat dan dekat je dengan KK. Akak plan nak bermalam di pulau , entah bila taktau lagi :)

silversarina said...

pinatbate and zany,

Boy yang atas bumbung tu buat selamba je bogel, siap memanjat lagi bumbung , memang tak gayat langsung.






kamato,

memang ramainya PATI dari Filipina, mereka dah di situ sejak sekian lama . Kami tak turun kat pulau, setakat dibawa hampir dengan perumahan atas air mereka. Tak de pulak yang marah , mungkin ramai yang keluar bekerja ( nelayan ) .

臭豆腐Peggy said...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛