Sunday, October 18, 2009

suka pun ada, boring pun ada

Ada hari nya bila saya tak nak bersosial . Tak nak jawab talipon jika no itu tidak dikenali . Tak nak keluar rumah (izzat tolong jemur kain di luar ! ) .

Apa yang saya lakukan hanyalah bergolek sana-bergolek sini. Buka TV tutup TV (tak de cerita sedap ) . Soal jawab buku kerja Mimi untuk exam . Buka peti ais ambik buah-buahan yang ada (hari ni ada epal dan durian belanda ) , makan ulang2 .

Lambat betul masa berlalu.......... hari yang relax sangat ............ suka pun ada, boring pun ada .

16 comments:

aintsuperwoman said...

Mungkin sebab dah letih balik berjalan la tuu...tengah boleh relax ni baik la relax, esok2 bila masa sibuk, nak breakfast pun takut tak dan....

silversarina said...

asw,

Yang boring tu sebab dah tak de gang nak merayau...anuar dah balik semalam :(

Kak Elle said...

apa dah jadi ngan wanmommy hari ni?Vit M dah tiba ye...hehe...takpe lah hari ni golek2 aje tengok tv dan online...psst tak masak ke?

silversarina said...

kak elle,

Pagi masak nasi lemak untuk kami dan gang Izzat yang bercamping (memang masak lebih ), lunch masak mee goreng aje , malam mimun susu aje, budak berdua ni makan lah cereal ke roti ke ....hihi.

cHeRyNa PiReS said...

bestnye...sha sangat suka durian belanda. lagi2 yang ada kat dalam fridge:)

takpe...kadang2 hari ahad mmg hari bermalasan:)

cikMilah said...

I would love it if I can do that!!!!

Ummi365 said...

macam cikmilah kata I would love it if i can do it. nak kena cari bibik balik ni nampaknya kalau nak jadi macam tu hehehe

aNIe said...

Kak anie pun ada rasa macam tu juga...ada masa dan ketikanya...

Cat Cat said...

Kak Rina,
Time macam ini lah kita rehat betul-betul - tenang-kan fikiran...

eff_knight said...

Saya pelajar mrsm..saya sentiasa mengikuti blog p.sedara saya, manlaksam..secara kebetulan, saya terjumpa blog ney n saya mula mengikutinya

maklang said...

seronok nya dapat golek2 cam tu...lama dah tak melakukannya...enjoy it while you can...:)

Mak Su said...

best gaks sesekali melayan tubuh cenggitu :)

KAMATO said...

uhu..., seronoknya golek sana golek sini, golok golek jugak, excercise kena jugak buat

Ajzie said...

Durian Belanda... erhmmmmmmm sedap buat juice tuh kak....

Mimiamilia said...

bestnyer duduk2 bersenang lenang...:D

silversarina said...

terimakasih pada semua yang meninggalkan jejak di sini .