Saturday, October 3, 2009

tak jadi.... batal

Dah 2 cerita berlainan saya taip tapi dah halfway terasa macam kisah2 nya nak menunjuk-nunjuk lah pulak ..... cancellllll..........

Have a nice weekend everybodyyyyyyyy ...................... nak ke 2 open houses hari ni... jumpa lagi nanti.

8 comments:

cikMilah said...

it happened to me few times...hehe.. simpan jadi kenangan manis...

silversarina said...

cikmilah,

akak tak save pun, simpan dalam kepala ajelah ksiau kisah2 macam tu :)

Abang Long said...

Inilah dilema yang sering berlaku. Banyak kali saya telah mengarang panjang berjela. Tetapi bila 10 kali fikir, saya terpaksa batalkan niat untuk disiarkan. Tetapi, saya juga mempunyai sebuah lagi jurnal yang mengkisahkan kehidupan secara terperinci dan tiada langsung rahsia. Cuma untuk tatapan anak - anak di satu hari nanti.

Zaitun said...

Benda ni pun pernah terjadi pada saya contohnya n3 birthday saya, sebab tak mahu menunjuk2 hadiah yang diperolehi.

aint-super-woman said...

Itu kes takut kalau jadi macam nak menunjuk2. Teman ni lagi leee...gatei je tangan ni nak menaip satu entry sebab geram kat seseorang. Dah mereka-reka dah apa yang nak ditulis...tapi tak jadi la pulak. Bimbang kalau dia baca, nanti kecik hati...kita je la jaga hati dia, dia langsung tak jaga hati kita....huhuhuhu......

Zareda Norman said...

selamat berjalan ke open haouse kak rina.... pi open house ni sekadar tunjuk muka jer.. makan makan ni kena berkawal

Kak Elle said...

apa dah jadi?

zino said...

dah kenyang nanti cerita pasal makan tu je hehe