Wednesday, February 13, 2008

Harijadi Siapa Hari Ini ????




SAYA YANG KE 43 !!

32 comments:

Pi Bani said...

Selamat Harijadi...
Selamat Harijadi...
Selamat Harijadi Sarina...
Selamat Harijadi!!

(sorry, pitching lari sikit... pagi-pagi ni belum sempat nak tuning suara lagi!)

silversarina said...

eeehhhhh suara siapakah yang lunak merdu tu???

Thank you thank you thank you !!!!

Kak Elle said...
This comment has been removed by the author.
Kak Elle said...

HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY BIRTHDAY TO RINA
HAPPY BIRTHDAY TO U

*clap-clap*
semoga terhibur bersama family tersayang:)

dah jengok kat garage lom?ada tak keta idaman?....hehehe

silversarina said...

Thank you akak.

Bangun pagi tadi duk terkelip-kelip tengok macam kete baru berkilat kat garage ..rupanya petang semalam izzat baru cuci kereta yang LAMA jugak..... hehehehe.

kc said...

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan wahai silversarina..hehe
Allah selamatkan kamu..!

hepi besday! maintain cun ek!

Ummi said...

Happy Birthday to you Kak Rina.. mwah mwah mwah.. *hugs hugs hugs*

Bila nak belanja kitaorang makan? He he..eh silap.. bila ummi nak belanja kak rina makan.. nanti datang kl kasi tau yek..

Itu nombor belakang 3 ada ong tau..

ntahsapentahni said...

selamat hari lahir, teacher

Cat Cat said...

Happy Besday Kak Rina... Dapat hadiah apa from Larling..?? hehehe

ntahsapentahni said...

selamat hari lahir teacher

cikMilah said...

WoW, Sweet 43!
Allah Selamatkan kamu
Allah Selamatkan kamu
Allah Selamatkan kamu
Allah Selamatkan kamu

( suara garau dengan 2 tangan cangkuk kat depan ala-ala nasyid gitu:)

blackpurple @ jowopinter said...

Dirgahayu kak Sarina.

Semoga terus diberkati dan dirahmati Allah disetiap saat dan ketika.

:)

ROFI said...

Happy Birthday ye.. semoga panjang umur dan murah rezeki..

nurazzah8 said...

laaa...Ina....rupanya you hari ni Hari Lahir you...you tua dulu dari I beberapa bulan ;-)) ...

Alhamdulillah Allah telah panjangkan umur Ina sehingga hari ini. Semoga ALlah panjangkan lagi umur dan murahkan rezeki yg diberkati sehingga ke anak cucu cicit.

"Ya Allah, perbaikilah agama kami yang merupakan pelindung kepada segala urusan kami, perbaikilah keadaan dunia kami yang merupakan tempat kehidupan kami, perbaikilah akhirat kami yang merupakan tempat kembali kami, dan jadikanlah hidup ini (panjang umur) sebagai peluang bagi kami untuk membuat kebajikan serta jadikanlah kematian kami sebagai rehat dari melakukan kejahatan"

Amin.

p/s: dgr khabar tahun ini kami ada mesyuarat/bengkel/seminar kat Tganu.. harap2 adalah waktu lapang sikit, boleh lah kita jumpa nanti ya...

ZLAA said...

Selamat Hari Lahir. Didoakan bahagia sehingga akhir hayat, diberikan panjang umur di dalam keberkatan dan murah rezeki.

Mama Rock said...

hi kak rina...semoga panjang umur, murah rezeki and awet muda selalu :)

babazahra' said...

AQUARIUS - The Sweetheart
Optimistic and honest. Sweet personality.. Very independent. Inventive and intelligent. Friendly and loyal. Can seem unemotional. Can be a bit rebellious. Very stubborn, but original and unique Attractive on the inside and out. Eccentric personality.

sanah helwah ya jamilah
sanah helwah ya jamilah
sanah helwah ya jamilah

6 hari selepas ulangtahun kematian Raja Hussein yang ke-9.
7 hari selepas birthday saya yang ke-25.
11 hari selepas my 9th wedding anniversary.

semoga Allah panjangkan umur dan murahkan rezeki.

ajzie said...

Happy Birthday Kak Rina.. moga panjang umur dan dimurah kan rezeki.

faizabelle79 said...

Joyeux anniversaire de 43 ans pour Kak Sarina..

Semoga lebih ceria dan berbahagia disamping keluarga..dpat hadiah ape tu?

JHaZKiTaRo said...

Happy birthday Makcik Ina. 43 still muda lagi kan? Hihihi

Kak Lady said...

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kawanku Sarina...
Allah selamatkan kamu...

Selamat Hari Jadi Rina...& semoga dipanjangkan usia..dimurahkan rezeki serta diberikan kesihatan yang baik....

*lagu tu kene nyanyi macam Haji Bakhil dlm cerita Labu Labi tu...*

suealeen said...

kak rina,
hepi bday.. ni bday hijrah ke masihi? hehehe... semoga dipanjangkan umur dalam kebaikan dan kebahagiaan.

(lagu Allah selamatkan kamu tu dalam versi 3 abdul pun ok gak.. hehe :))

silversarina said...

kc,

Timakasih cik kc and akak akan ikut nasihat sifu kc agar maintain cun..tapi akak tak cun macamana nak maintain cun...heheheh:P



ummi,


Muahhhssss to you too .TQ .

Marilah ke kemaman akak belanja satar dan otak-otak nak ???


entahsapentahni,

Thank you so much ustaz fazli. Have a nice day !!


cat cat,

Tq. The present is hiding somewhere... hehehe.



cikmilah,

Tq. Tangan okay dah bercangkuk, baju nasyid boleh pakai kebaya batik terengganu tak .. :)

silversarina said...

blackpurple,


Terimakasih atas doamu itu.AMIN.



rofi,

TQ and glad to have you here :)



nurazzah,

I tua lagi dari you and my hubby 7 months muda dari I....Berbanyak terimakasih atas doa itu.AMIN. Kalau jadi berseminar di sini singgah rumah jangan tak singgah. Teringat pertemuan kita semula semasa you berconference di Amman tahun lalu...:)

silversarina said...

zlaa,

Terimakasih kerana walaupun sibuk sudi luangkan masa ucap selamat pada I . Thank you so much.


mama rock,

Thanks mama rock... bab awet muda tu, I dah 'tertua' sebab tak makan jamu dari awal macamana nak jadi awet muda..hehehe.


babazahra',

Terimakasih sebab siapkan semua data dan details berkaitan harijadi akak.Dah lama akak tak menjengok bintang akak tu ..bab rebellious tu, masa muda2 dulu memang tepat sekali :)


Happy Belated 9th anniversary jugak pada you ( baru lagi kan ).

Akak dah cuba nak ziarah you tiap kali ke KL tapi until now memang tak sempat sebab singah KL hari orang bekerja. Anyhow kalau you ke pantai timur jemput datang rumah ye.

silversarina said...

ajzie,

Thanks dan semoga kebahagiaan sentiasa menyelubungi hari-hari mendatang :)



faizahbelle,


Merci beaucoup Madame.

Hadiah semuanya handmade dari anak-anak.I love it.



jhaz,

Tq. 43 MUDA ???? takut anak oiii, makin dekat ke jalan yang kekal abadi... uban sebagai tanda tak lagi MUDA...:)


kak lady,

Terimaksih atas ucapan dan nyanyian itu... nak kena cari citer labu labi nak tengok macamana dia nyanyikan..hehehe.



suealeen,


thanks , dalam masihi , dalam hijrah, in ramadan.... ada jugak dalam versi 3 abdul lagu ni ye ...nanti nak tengok juga cerita 3 abdul... :)

maklang said...

Laaa...maklang wish kat last N3...Happy besday... Moga panjang umur dan murah rezeki!

silversarina said...

maaklang,

thank you maklang.

Neeza Shahril said...

kak Rina!! Happy birthday. semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia sokmo and dapat kesihatan yang baik setiap hari... lambat sikit wish.. takpe ye.. neeza kat wad 4 hari. baru keluar today. anak neeza demam panas... alhamdulillah.. okay sikit dia..

silversarina said...

neeza,

Tq. Amin.

Alhamdulillah semua dah sihat.

Take care !!

© OD said...

Selamat hari jadi...
Maaf, terlewat ucap. Semoga dimurahkan rezeki dan diberkati ALLAH selalu. Amin.

silversarina said...

OD,

Terimakasih daun keladi, dah cuba cari novel OD tapi tak jumpa lagi :)