Monday, April 28, 2008

showing you all my darlings....

Have nothing to blog ......


These are all my darlings ( last family get together in 2006 , Jordan .... now of course including my daughter-in-law ) ...........


Just wanna show you my Darling hubby who's been with me for more than 23 years ..... from skinny handsome ,black shiny hair man to ...well.... you descibe yourself.... no matter how he looks like ... he'll always be my Darling .. till death brings us apart .... miss you dear darling !!



24 years ago.... first picture came into my hand....




he's still handsome......the hair...... it's almost winter all around... and me.... no comment.... hahahahaha.

27 comments:

ummi365 said...

Ini mesti sudah rindu tahap mount everest ni.. tak pe tak lama je lagi..10 hari lagi kan.. cik abang akak dan dad balik selang sehari jekan..tapi dad tak jadi balik may..uhuu uhuu.. nak terbang sana duitnyerlah pulak..

silversarina said...

ummi365,

patutnya rotation hubby 35kerja /28cuti tapi lepas ni baru boleh ikut rotation tu.lepas ni okaylah taklah lama sangat baru balik... sian lah you..pergi lah...you tak plan nak pindah sana ke ???

ummu asiah said...

Ish..ish..samala komen mcm ummi..semalam cakap pasal rindu..hari ni bertambah rindu lagi lah ni..

Rasanya kita semua mcm tu..masa muda and waktu belajar semua slim melim..now, jenuhla nak turunkn berat badan untuk sihat dan cergas.If not memang malas nak dan letih selalu.

ummi365 said...

taklah kak rina..cost of living is very high .. cukup2 makan je nanti.. lagi pun anak2 dah secondary school rasanya eluk tinggal disini.

cikMilah said...

Salam KakRina, lama tak menjenguk sini, rindu pulak saya kat KakRina.

Wa...ada gayala anakanda Izat. Congratulation from auntie.
Nampak ketara handsomenya dia kalau compare dengan gambar 2006 tu, kan.
Sayu jugak saya, tapi benarlah kata orang.. absence make heart grow fonder..Sabar ya KakRina, sepuluh hari, eh, sembilan hari lagi.....

CikguZue said...

Tetap comel jugak...,kan. hehehe and loving semestinye...
kak Rina rindu-rinduan, yea...

Zareda said...

kak rina
mana gambar kak rina 24 tahun lalu.. hehehhe

cikgu panji said...

Ya le K Ina. Kita nak tengok gambar K Ina 24 th lepas.Boleh ye??

Kak Elle said...

betul kata ummi tu ter-rindu sgt ni sampai gambar lama pun di letak kan...haha

lagi 3 bulan aje puan rina semua dpt berkumpul lagi.

mama said...

bagi la kami semua tatap gambar kak ina 24 tahun lalu cam cik abe tu hahahahahh

mesti jelitawan kak ina ni kan.

Neeza Shahril said...

Kak Rina mesti rindu tahap gaban dengan darling Kak Rina kan...
Kalau Neeza jadi Kak Rina pun, Neeza mesti rindu cam tu jugak...
lain lah appearance darling Kak Rina 23 tahun dulu.. rock habis..

Kak Rina suka yang rock gitu yeee??? mana pulak gambar Kak Rina 23 tahun lepas?? tunjuk laaa.. hehehe..

U.Lee said...

Hi Sarina, I must apologise to you re the 'invitation. I sincerely regret I missed your callsign...I thought I had everyone in and no intention of missing any friends, especially you an old friend.
So I copied the callsigns from my past 3 postings only.
But I guess you were away then and I missed your callsign.
Please accept my apologies Sarina, minta ma'af. I will certainly have another dinner date and you will be my special invitation, *wink*.
With sincere apologies, Lee.

suweileh family said...

eh eh eh ,abg nuar dulu sebijik macam Zaid.

silversarina said...

ummu asiah,

Tak rindu sangat dah sebab darling pun dah nak balik minggu depan.

Daripada 48kg sekarang I .. rahsia lah ..hihihi.



ummu365,

hubby pun ada kata ramai yang nak pindah al ain sebab murah sikit... I kata apa hubby kalau monthly income lebih dari 100K baru I ikut.. hahaha.



cikmilah,

akak pun rindu kat you...

izzat dah remaja sekarang , dulu masih kanak-kanak .

tinggal 8 hari .... yeye..macam budak kecik pulak...hehehe.

silversarina said...

cikguzue,

tak kira orang kata apa, pada akak tetap hensem lagi :P



zareda,

tak jumpa pulak gambar si 'cantik molek ' tu, tak de kat rumah akak, mungkin kat rumah mak di Perak .




cikgu panji,

kalau akak jumpa nanti akak letak... dulu akak 'ratu' hehehe.

silversarina said...

kak elle,

dah lama nak tunjuk gambar lama tu .... terkenang saat lama itu... dan pastinya saat bertemu nanti dengan semua ahli keluarga sentiasa dinanti.



mama,

mahal gambar cik raja tu masa muda ... yang sebenarmya tak de dalam simpanan kat kemaman, mungkin kat Ipoh atau dah hilang bersama album2 lama ( barang kami kargo banyak hilang termasuk album2 kami anak-beranak di US).



neeza,

nampak rocker ye.. itulah yang akak sayang tu, tak sangka dia terpikat kat akak dan akak jugak suka kat dia...dah jodoh..hihi.

silversarina said...

uncle lee,

It's okay.. You don't have to apologize...As you say I was quite busy last week .... really, it's really nothing lah uncle...

however , do save some dessert for me..hahaha.




ina sweileh,


ye ke ??? tak perasan pulak akak.. kalau orang kampung abang nuar , diaorang kata izzat yang macam anuar.. apa kisahnya ye, dah memang anak-beranak ..hihi.

NJ said...

Alooo... Kak Rina dear, salam, lama tak singgah sini no...macam2 cerita I dah tertinggal dah.

Err... saya rasa Mr Darling akak tu, sekarang lagi handsome kot kak hehe.. Dengan slightly grey hair tu, lagi nampak matured. Macam George Clooney lah kak, masa muda kite pon tak kenal die sangat. Bila dah lagi matured ni punya lah tinggi saham die. Untung kan Kak jadi lelaki ni...

nurazzah8 said...

Ina...rindu-rinduan ye....
mengira hari.............8 7 6 5
4 3 2 1 ....yeah..yeah...darling dah balik....

Kak Lady said...

Rina...dah rindu tahap cronic ni...hehehe..akak baru nak buat posting pasal rindu...nasib baik tak buat sama2...hehehe

ZLAA said...

I setuju dgn kak Elle, rindu punya pasal, habis gambar lama Kak Rina bongkar. Sabar, sabar kak, tak lari gunung dikejar... 10 hari je lagi.. Sabar ye..

k-riey said...

Hehe, teringat ayah saya lak aunty.
dulu rambut panjang kalah rocker.
sekarang dah tak berapa nak ada, hehehe.
Saya doakan semoga berbahagia ke anak cucu cicit cuit dan sterusnya, murah rezeki dan panjang umur. Amin!

silversarina said...

nj,

Salam rindu buat nj.

Lagi silver rambut lagi naik saham ye... memang itulah yang orang kata, lelaki makin berusia makin laku... hehehe.



nurazzah,

You tolong buat countdown ye .... I pagi tadi bangun terus kira , tolak hari ni... dekat dah nak balik..hihi.



kaklady,

memang ramai yang buat entry pasal rindu...akak pun mesti rindu ye...samalah kita...lama lagi darling akak baru balik ???


zlaa,


hahahaha.... I tengok gambar lama tu .. eeemmmm hensem jugak cik abang ru patutlah I terpikat :P


k-riey,

biasalah gaya rockers zaman makcik/pakcik dulu...kira paling hebatlah yang sampai makcik pun terpikat ...hehe.

You pun tak lama dah nak bercuti . hilanglah rindu pada family dan insan tersayang... lapang jemputlah ke kemaman ye.

maklang said...

memang sama padan lah tu...rambut sama putih tak?? he..he..

silversarina said...

maklang,

tulah memang padan pun..tu yang no komen ....hehehe.

asma said...

hehe..aunty ina..mane gmba aunty 24taun dlu lak...huhu..how r u now?sye bru abes xm nih..lame xbg komen..tp jgn riso sye tiap2 ari bukak blog aunty..

silversarina said...

asma,

wah best dah habis exams ye... gamabr aunty masa muda tak jumpa cari.... free hair and pakai skirt banyak lah... censored babe !!

take care !!